Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Palloilu- ja vakiovuorot


Palloiluvuorot

Liikuntakalenterissa on sekä ohjattuja että avoimia palloiluvuoroja. Kaikille ohjattuille ja avoimille lajivuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta. Ilmoittautuminen alkaa 7 päivää ennen vuoron alkua. Viikonlopun palloiluvuorot Normaalikouluilla tulee varata aina kyseisen viikon perjantaihin klo 12 mennessä. Mikäli ko. vuorolle ei ole ilmoittautumisia, se perutaan ja ovet ajastetaan lukkoon. Mikäli huomaat, ettet pääse vuorolle, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi ajoissa. Tarkemmat ohjeet vuorojen varaamisesta löydät liikuntakalenterista. Palloiluvuoroilla kouluilla on käytettävissä maalit ja verkot.

Vakiovuorot

Opiskelija- ja henkilöstöryhmät voivat hakea itselleen vakiovuoroa SYKETTÄ-liikuntapalveluista. Haku on avoinna vuosittain keväällä. Vuorot alkavat pääsääntöisesti syyskuun alussa ja päättyvät toukokuun lopussa. Jokaisella vuorolla tulee olla 1-2 vastuuhenkilöä. Kaikilla vuorojen käyttäjillä (mukaanlukien vastuuhenkilöt) tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.  Opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroille ei tarvitse ilmoittautua erikseen liikuntakalenterin kautta.

Palloilutarjonta syksy 2019

Palloilutarjonta sisältää liikuntakalenterin mukaiset avoimet ja ohjatut lajivuorot:

– Sulkapallo
– Tennis
– Koripallo
– Jääkiekko
– Golf
– Lentopallo
– Jalkapallo
– Futsal
– Salibandy

Palloilutarjonta ja vakiovuorot on värikoodattu taulukkoon jokaiselle viikonpäivälle palloilulajin mukaan. Pääset tutustumaan tarjontaan täältä.