Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Mobiilisovelluksen infotekstitSYKETTÄ ABC


A) Rekisteröidy käyttäjäksi

SYKETTÄ-palvelujen käyttö aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa (Android ja iOS). Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan SYKETTÄ-palveluun.

HUOM! Liikuntatarraa ei voida myydä ennen kuin olet käynyt rekisteröitynyt käyttäjäksi!

B) Osta liikuntatarra

Voit ostaa liikuntatarran nettisivujen verkkokaupasta, mobiilisovelluksen kautta tai Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn toimistoilta. Joensuun kampuksen käyttäjät maksavat maksun Joensuuhun.

Liikuntatarrana toimivat:

– Mobiilisovelluksen mobiilitarra ja/tai
– Opiskelijakorttiin, henkilöstökorttiin tai erilliseen blankko-korttiin liimattava liikuntatarra

Lataamalla mobiilisovelluksen, voit ostaa liikuntatarran ja saat käyttöösi sovelluksessa olevan mobiilitarran. Sovelluksen avulla voit aloittaa SYKETTÄ-palvelujen käytön heti, ilman käyntiä kampustoimistolla. Voit käyttää mobiilitarraa korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla.

Korttiin liimattavan liikuntatarran saat kampustoimistoilta. Tarvitset mukaasi voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Voit maksaa liikuntarran joko ennakkoon verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa tai paikan päällä. Mikäli sinulla ei ole opiskelija- tai henkilöstökorttia, saat erillisen blankko-kortin, johon liikuntatarra liimataan.

Voimassaoleva tarra on ehdoton edellytys palveluiden käytölle. Muista pitää liikuntatarra mukanasi käyttäessäsi palveluita! Valmistaudu myös tarvittaessa näyttämään liikuntatarra sitä pyydettäessä. Mobiilitarran käyttäjien tulee pyydettäessä todistaa tarran lisäksi henkilöllisyytensä (esim. kuvallinen opiskelijakortti tai muu henkilöllisyystodistus).

C) Ilmoittaudu tunneille

Kaikille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille sekä ohjatuille ja avoimille laji- ja palloiluvuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta joko nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa. Ilmoittautuminen alkaa aina 7 päivää ennen tunnin alkamisaikaa, jolloin tunnin kuvauksen alapuolella oleva ”Ilmoittaudu” -painike aktivoituu.

Liikuntakurssien ja lajikokeilujen ilmoittautuminen aukeaa yleensä 14 vrk tai 30 vrk aiemmin tapahtumasta riippuen. Kuntosalivuoroille sekä opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroille ei tarvitse ilmoittautua erikseen liikuntakalenterin kautta.

Näet tulossa olevat ilmoittautumisesi nettisivujen ylälaidasta “Omat ilmoittautumiset” tai mobiilisovelluksen “Oma kalenteri” -osiosta. Liikuntatuntien osallistujamäärä on rajattu, joten etenkin suositut tunnit saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti.

Mikäli huomaat, ettet pääse tunnille, muista peruuttaa ilmoittautumisesi liikuntakalenterin kautta. Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Näin annat paikkasi jollekin toiselle tunnille haluavalle. Aamutuntien osalta perumiset olisi hyvä tehdä jo edellisenä iltana. Peruttamattomien ilmoittautumisten ja varausten suhteen on voimassa käyttöehtojen mukainen sanktiokäytäntö.

Liikkuminen tapahtuu omalla ajalla ja omalla vastuulla eikä SYKETTÄ-käyttäjiä ei ole vakuutettu korkeakoulujen puolesta.


Hinnat


Ryhmäliikuntatarra

35 € /lukukausi (sis. alv 10 %)
Voimassa 1.9.2019-31.12.2019

66 € /lukuvuosi (sis. alv 10 %)
Voimassa 1.9.2019-31.8.2020

Sisältää seuraavat palvelut:
– Ohjatut ryhmäliikuntatunnit
– Avoimet ja ohjatut laji- ja palloiluvuorot
– Opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuorot
– Kuntosalien käyttöoikeus (Auroran kuntosali, Joensuu Areenan kuntosali, Tikkarinteen kuntosali*)
– Erilaiset liikuntakurssit (osassa erillinen maksu)
– Tarjouksia alueen liikuntayrittäjien palveluihin

Kaikkien tuntien ja vuorojen aikataulut sekä kuntosalien aukioloajat löydät liikuntakalenterista.

*Vaatii erillisen kulkutunnisteen, jonka voi lunastaa 20 € panttia vastaan. Katso lisätiedot Tilat-osiosta.

Palloilutarra

17 € /lukukausi (sis. alv 10 %)
Voimassa 1.9.2019-31.12.2019

33 € /lukuvuosi (sis. alv 10 %)
Voimassa 1.9.2019-31.8.2020

Sisältää seuraavat palvelut:
– Avoimet ja ohjatut laji- ja palloiluvuorot
– Opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuorot
– Kuntosalien käyttöoikeus (Auroran kuntosali, Joensuu Areenan kuntosali, Tikkarinteen kuntosali*)
– Erilaiset liikuntakurssit (osassa erillinen maksu)
– Tarjouksia alueen liikuntayrittäjien palveluihin

Kaikkien tuntien ja vuorojen aikataulut sekä kuntosalien aukioloajat löydät liikuntakalenterista.

*Vaatii erillisen kulkutunnisteen, jonka voi lunastaa 20 € panttia vastaan. Katso lisätiedot Tilat-osiosta.


Myyntipisteet


SYKETTÄ-verkkokauppa

Verkkokauppa löytyy sekä nettisivuilta että mobiilisovelluksesta. Verkkokaupassa toimii kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) toimisto

Osoite:
Yliopistokatu 7
80100 Joensuu
Haltia-rakennus, 2. kerros

Aukiolot:
Ma, ti ja to klo 10-15
Ke suljettu
Pe klo 10-13

Katso poikkeusaukioloajat ISYYn nettisivuilta.

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn toimisto, Tikkarinne-kampus

Osoite:
Tikkarinne 9
80200 Joensuu
A-rakennus

Aukiolot:
Ti-to klo 10-14

Katso poikkeusaukioloajat POKAn Facebookista.

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn toimisto, Wärtsilä-kampus

Osoite:
Karjalankatu 3
80200 Joensuu

Aukiolot:
Ti-to klo 10-14

Katso poikkeusaukioloajat POKAn Facebookista.


Käyttöehdot


SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan käyttöehdot

Voimassa 1.1.2017 alkaen

Sisällys

1. Yleistä
2. Palvelun käyttäjät
2.1 Opiskelijat
2.2 Henkilökunta
3. Rekisteröityminen
4. Liikuntamaksut
5. Vakuutukset
6. Ilmoittautuminen ja ristiinkäyttö
7. Liikuntatilat
8. Palvelun toimintojen muuttaminen ja peruminen
9. Palveluiden kaudet
10. Sanktiokäytäntö sekä riitojen ratkaiseminen
11. Tekijänoikeudet
12. Voimassaoloaika

1. Yleistä

SYKETTÄ on Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa toimivien korkeakoulujen liikuntapalvelukokonaisuus. SYKETTÄ-palvelun tarjoaa Joensuussa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (jäljempänä ISYY), Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (jäljempänä SAVOTTA) ja Savonlinnassa ISYY.

Nämä käyttöehdot koskevat SYKETTÄ-verkkosivuille rekisteröityneitä SYKETTÄ-palvelujen käyttäjiä.

2. Palvelun käyttäjät

SYKETTÄ-liikuntapalveluiden käyttöoikeus on ainoastaan alla luetelluilla käyttäjäryhmillä.

2.1. Opiskelijat

SYKETTÄ-liikuntapalveluita voivat käyttää kaikki Itä-Suomen yliopiston, Karelia- ja Savonia- ammattikorkeakoulun opiskelijat, joilla on tutkinnonsuoritusoikeus kyseisissä korkeakouluissa ja jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi opiskelijoiksi kyseiselle lukukaudelle/-vuodelle. Kuopiossa SYKETTÄ-palvelua voivat käyttää lisäksi Taideyliopiston ja HUMAKin opiskelijat. Savonlinnassa SYKETTÄ-palvelua voivat käyttää lisäksi Xamk-ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampuksen opiskelijat.

Palveluihin oikeutetut käyttäjäryhmät ovat:

– Suomalaiset ja ulkomaiset perustutkinto-opiskelijat
– Vaihto-opiskelijat
– Työvoimapoliittiset koulutettavat

UEF:ssa lisäksi:

– Suomalaiset ja ulkomaiset tieteellistä jatkotutkintoa suorittavat opiskelijat

Ammattikorkeakouluissa lisäksi:

– Avoimen AMK:n polkuopiskelijat
– Ylempää AMK-tutkintoa suorittavat
Palveluita voi käyttää valmistumislukukauden loppuun saakka. Opiskelijalla tulee olla voimassa oleva opiskeluoikeus.

Tutkinnonsuoritusoikeus ja läsnäolo voidaan tarkistaa opiskelijakortista tai opintorekisteristä. Opiskelijat saavat tarvittaessa kirjoillaolotodistuksen opiskelija- ja hakijapalveluista (UEF) sekä opintotoimistosta (ammattikorkeakoulut).

2.2. Henkilökunta

Liikuntapalveluiden käyttöoikeus on Itä-Suomen yliopiston, Karelia- ja Savonia-amk:ien, Xamk:n Savonlinnan kampuksen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan, Savonia- ja Karelia-amk:n opiskelijakuntien sekä Xamk:n opiskelijakunnan Savonlinnan kampuksen henkilökunnan jäsenillä, joilla on SYKETTÄ-liikuntatarran ostohetkellä voimassa oleva työsopimus. Korkeakoulujen Erasmus-henkilöstövaihdon ja -vierailijoiden kohdalla palvelujen käytöstä sovitaan tapauskohtaisesti.

UEF:ssa lisäksi:

– UEF:n apurahatutkijat

3. Rekisteröityminen

SYKETTÄ-palvelujen käyttö aloitetaan rekisteröitymällä palvelujen käyttäjäksi SYKETTÄ-palvelujen verkkosivuilla. Asiakastietoja kerätään rekisteriselosteen mukaisesti ainoastaan SYKETTÄ-toimijoiden käyttöön eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteröityminen ei velvoita ostamaan liikuntatarraa, mutta se on edellytys palveluiden käytön aloittamiseksi.

4. Liikuntamaksut

Jokaisella SYKETTÄ-palvelujen käyttäjällä tulee olla voimassa oleva ryhmäliikunta- tai palloilutarra (poislukien erikoispäivät ja ilmaiset liikuntaviikot, joista tiedotetaan erikseen). Tarra tulee olla aina mukana palveluja käytettäessä.

SYKETTÄ-tarran voi lunastaa SYKETTÄ-verkkokaupasta tai kampusten myyntipisteistä. SYKETTÄ-tarra lunastetaan pääasialliselta opiskelu- tai työskentelykampukselta. Tarran voi ostaa joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Lukuvuositarra on voimassa 1.8.-31.8. ja lukukausitarra 1.8.-31.12. tai 1.1.-31.8.

Tarra kiinnitetään joko opiskelija-, henkilökunta- tai erilliseen SYKETTÄ-korttiin. Tarra on esitettävä SYKETTÄ-toimijoiden sitä pyytäessä. Maksua vastaan saatu liikuntatarra on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa kenenkään toisen käyttöön.

Liikuntamaksu voidaan palauttaa lääkärinlausuntoa vastaan, mikäli lääkäri on todennut maksun palautusta pyytävän henkilön vähintään kolme kuukautta kestävään liikuntakyvyttömyyteen. Liikuntamaksu palautetaan täysimääräisiltä kuukausilta, joina palvelua ei ole käytetty. Maksun palautusta on anottava kirjallisesti viimeistään 14 vrk jälkeen lääkärin toteamasta liikuntakyvyttömyydestä.

5. Vakuutukset

SYKETTÄ-palvelut eivät sisällä vakuutusta, ellei siitä erikseen mainita.

6. Ilmoittautuminen ja ristiinkäyttö

Jokaiselle liikuntatunnille ilmoittaudutaan verkkosivujen liikuntakalenterin kautta, ellei tuntikuvauksessa toisin mainita. Ilmoittautuminen alkaa tasan 7 vuorokautta ja päättyy 30 minuuttia ennen tuntia alkua. Mikäli käyttäjä ei pääse tunnille, jolle on ilmoittautunut, hänen on peruttava tunnille ilmoittautuminen viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua.

Käyttäjän tulee noudattaa liikuntatapahtuman tuntikuvauksessa mainittuja ohjeistuksia.

SYKETTÄ -palveluita voi käyttää myös muilla SYKETTÄ-korkeakoululiikuntapalveluja tarjoavilla paikkakunnilla ilman lisämaksuja, ellei toisin mainita. Ristiinkäytön aktivoinnissa noudatetaan SYKETTÄ-verkkosivuilla annettua ohjeistusta.

7. Liikuntatilat

Liikuntatiloja voi käyttää vain SYKETTÄ – verkkosivuilla mainittuina aikoina. Jos liikuntatiloja käyttää näiden aikojen ulkopuolella, liikkuja vastaa henkilökohtaisesti kaikista aiheutuneista kuluista. Henkilöä, jolla ei ole voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa, ei saa päästää tiloihin. Jos liikkuja tahallaan hajottaa välineitä, hän on velvollinen korvaamaan ne.

SYKETTÄ-liikuntapalvelujen tarjoajat eivät ole vastuussa liikuntatiloissa tapahtuneista henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka koskevat kävijöitä tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan.

8. Palvelun toimintojen muuttaminen ja peruminen

Palveluntarjoajat pidättävät oikeuden muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöä, toimintaa, rajoittaa tunneille osallistujien määrää ja perua tunteja vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn takia ilman korvausvelvoitetta. SYKETTÄ-palveluiden peruutukset ohjaajan estymisen, tilateknisten syiden tai muiden esteiden vuoksi ilmoitetaan SYKETTÄ-verkkosivuilla.

Poikkeavista aukioloajoista tiedotetaan SYKETTÄ-verkkosivuilla.

Palveluntarjoajat eivät vastaa virheistä tai toimintakatkoksista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta esteestä tai kolmannen osapuolen toimista.

9. Palveluiden kaudet

SYKETTÄ-palveluilla on kaksi kautta:

– Kevätkausi 1.1.- 31.8.
– Syyskausi 1.8.- 31.12.

Joulun aikaan ja kesäkuukausina (kesä-elokuu) palvelut ovat suppeammat.

10. Sanktiokäytäntö sekä riitojen ratkaiseminen

Mikäli SYKETTÄ-käyttäjä luovuttaa henkilökohtaisen SYKETTÄ-tarransa toiselle henkilölle tai käyttää toisen henkilön SYKETTÄ-tarraa, molemmille osapuolille asetetaan käyttökielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin kuluvan lukuvuoden loppuun asti. Törkeät väärinkäytökset ilmoitetaan viranomaiselle.

Mikäli SYKETTÄ-käyttäjä ei saavu tunnille eikä ole perunut ilmoittautumistaan viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkamista, sovelletaan seuraavaa sanktiokäytäntöä:

– 1. peruuttamatta jättämisestä SYKETTÄ-käyttäjä saa muistutuksen sähköpostiin,
– 2. peruuttamatta jättämisestä seuraa 7 vrk ilmoittautumis- ja osallistumiskielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin. Kiellon voi poistaa maksamalla 4€ suuruisen sakkomaksun.

Sanktiokäytäntö on voimassa verkkosivuilla ilmoitetuilla liikuntatunneilla. Liikkujan tulee itse huolehtia, että hänen osallistumisensa näille tunneille on kirjattu. Merkintä peruuttamattomasta tunnista on voimassa 6 kk.

Mikäli SYKETTÄ-käyttäjä tuo liikuntatiloihin henkilön, jolla ei ole voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa, käyttäjälle asetetaan 14 vrk käyttökielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin.

Lisäksi SYKETTÄ-toimijat voivat suorittaa satunnaisia tarkastuksia SYKETTÄ – liikuntatunneilla ja tiloissa, joissa liikuntapalveluja järjestetään. SYKETTÄ-toimijoilla on oikeus antaa huomautuksia ja asettaa käyttökieltoja väärinkäytöstapauksissa.

Palvelun käyttöä koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin.

11. Tekijänoikeudet

SYKETTÄ-verkkosivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. SYKETTÄ-liikuntapalvelujen tarjoajat pidättävät itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai verkkosivuilla toisin mainita. Tiedotteita, logoja ja muuta materiaalia on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä. Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin.

12. Voimassaoloaika

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi.