Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntamaksut ja info


Liikuntamaksut – KEVÄT 2019

 

 


Ryhmäliikuntamaksu


35 € /lukukausi
66 € /lukuvuosi

Hinnat sisältävät alv 10 %.

Sisältää seuraavat palvelut:

Kaikkien tuntien aikataulut ja kuntosalien aukioloajat löydät liikuntakalenterista.

*Vaatii erillisen kulkutunnisteen, jonka voi lunastaa 20 € panttia vastaan ISYY:n toimistolta Haltialta ja POKAn toimistoista Tikkarinne- ja Wärtsilä-kampuksilla.

 


Palloilumaksu


17 € /lukukausi
33 € /lukuvuosi

Hinnat sisältävät alv 10 %.

Sisältää seuraavat palvelut:

Kaikkien tuntien aikataulut ja kuntosalien aukioloajat löydät liikuntakalenterista.

*Vaatii erillisen kulkutunnisteen, jonka voi lunastaa 20 € panttia vastaan ISYY:n toimistolta Haltialta ja POKAn toimistoista Tikkarinne- ja Wärtsilä-kampuksilla.

 


Liikuntatarran voimassaoloaika


LUKUVUOSI 2018-2019 Ryhmäliikuntatarra ja palloilutarra
1.9.2018-31.8.2019
KEVÄT  2019 Ryhmäliikuntatarra ja palloilutarra
1.1.-31.8.2019

Hiihtolomaviikolla (vko 10), pääsiäislomalla 18.4. -24.4. sekä vappuna 30.4.-1.5. ei pidetä  ryhmäliikuntatunteja mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta


Myyntipisteet


Liikuntamaksun voit suorittaa seuraaviin paikkoihin:

SYKETTÄ-verkkokauppa (Huom! Tarra tulee edelleen noutaa kampustoimistolta.)

ISYY:n kampustoimisto (Yliopistokatu 7, Haltia-rakennuksen 2. kerros)
Ma, Ti ja To klo 10-15, Ke suljettu, Pe klo 10-13
Karttalinkki
Huom! Katso poikkeusaukioloajat ISYY:n sivuilta.

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA – Wärtsilän kampus (Karjalankatu 3)
Katso POKA:n toimistojen aukioloajat täältä.

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA – Tikkarinteen kampus (Tikkarinne 9)
Katso POKA:n toimistojen aukioloajat täältä.

 


Näin aloitat palveluiden käytön


1. Rekisteröidy käyttäjäksi

Jokainen palvelunkäyttäjä rekisteröityy nettisivuilla korkeakoululiikunnan käyttäjäksi. Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen. Rekisteröitynyt käyttäjä saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääsee ilmoittautumaan korkeakoululiikunnan liikuntatunneille, lajikokeiluihin ja liikuntakursseille nettisivujen etusivulla olevan liikuntakalenterin kautta.

Huom! Emme voi myydä tarraa ennen kuin olet käynyt rekisteröitymässä Sykettä-sivuilla!

2. Osta liikuntatarra

Liikuntatarroja myydään SYKETTÄ-verkkokaupassa sekä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan  ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA:n toimistoissa. Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija-/tai henkilöstökortin. Korttiin liimataan Sykettä -liikuntatarra, joka oikeuttaa käyttämään korkeakoululiikunnan palveluja. Mikäli sinulla ei ole opiskelija- tai henkilökuntakorttia, saat erillisen Sykettä-kortin, johon tarra liimataan.  Joensuun käyttäjät maksavat maksun Joensuuhun. Vaihtoehtoisesti voit ladata SYKETTÄ -mobiilisovelluksen, jossa toimii mobiilitarra. Mobiilitarraa voi käyttää korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla. Lisätietoa SYKETTÄ -appista: https://xn--sykett-gua.fi/joensuu/fi/syketta-appi-taalla/.

HUOM! Liikkuminen tapahtuu omalla ajalla ja omalla vastuulla. SYKETTÄ-käyttäjiä ei ole vakuutettu korkeakoulujen puolesta.

3. Ilmoittaudu tunneille

Kaikille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ja vapaille lajivuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta joko nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa. Ohjattujen liikuntatuntien osallistujamäärä on rajattu, joten etenkin suositut tunnit saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti. Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen alkaa aina 7 päivää ennen tunnin alkamisaikaa, jolloin tunnin kuvauksen alapuolella oleva ”Ilmoittaudu” -painike aktivoituu. Mikäli huomaat, ettet pääse tunnille, muista peruuttaa ilmoittautumisesi varauskalenterin kautta. Näin annat paikkasi jollekin toiselle tunnille haluavalle.  Aamutuntien osalta perumiset olisi hyvä tehdä jo edellisenä iltana.  Liikuntakurssien ja lajikokeilujen ilmoittautuminen aukeaa yleensä 14 vrk tai 30 vrk aiemmin tapahtumasta riippuen.

Jos sinulle kertyy kaksi tuntia, joille olet ilmoittautunut, mutta et ole saapunut paikalle etkä peruuttanut tuntia, saat 7 vrk väliaikaisen käyttökiellon. Kiellon voi purkaa maksamalla 4 €:n suuruisen sanktiomaksun ISYY:n tai POKAn toimistolle.

Jos kutsut tarrattomia käyttäjiä pelaamaan vuorolle, saat  välittömästi 14 vrk väliaikaisen käyttökiellon.

Kuntosalille tai opiskelija-/henkilöstöryhmien vakiovuoroille ei tarvitse ilmoittautua erikseen liikuntakalenterin kautta.

Käyttämättömistä tennisvuoron varauksista peritään varauksen hinta a´16€.  Uusia tennisvuoroja ei voi varata ennen kuin maksu on maksettu.

4. Nauti palveluista!

Muista pitää SYKETTÄ -tarrallista korttia mukanasi käyttäessäsi palveluita tai valmistaudu näyttämään liikuntatarra mobiilisovelluksesta. Voimassaoleva tarra on ehdoton edellytys palveluiden käytölle. Muistathan myös, että liikuntatiloihin ei  ole luvallista tuoda mukanaan SYKETTÄ -tarrattomia henkilöitä. Mikäli näin tapahtuu asetamme välittömästi kahden viikon käyttökiellon.