Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Taru suosittelee ainejärjestöjen vakiovuoroja kaikille, jotka kaipaavat yhdessä liikkumista rennolla meiningillä!

Kirjoitettu: 12.10.2017 13:47


Vakiovuoroista virtaa ja uusia ystäviä


Moikka kaikille! Toivottavasti syksy on lähtenyt mukavasti käyntiin ja ette hautaudu vielä kaikkien kouluhommien alle!


Kavereita ja yhdessä liikkumista


Oletteko löytäneet opiskelijaporukasta itsellenne uusia kavereita? Itse löysin ensimmäisen vuoden ensimmäisenä päivänä kolme ihanaa neitokaista, joiden kanssa nämä opiskeluvuodet ovat hurahtaneet kuin siivillä. Ystävät ovat mielestäni erittäin tärkeä osa opiskelua, sillä välillä jokainen saattaa tarvita olkapäätä tai edes tuttavaa, jolle kertoa viikon kuulumiset. 

Tiedättekö, mikä on todella loistava paikka löytää uusia tuttavuuksia ja samalla saada liikuntaa kaupanpäälle? Opiskelijayhdistysten ja ainejärjestöjen vakiovuorot!
Liikuntavuoroilla tapaat samanhenkisiä opiskelijoita ja samalla saat tuuletettua aivoja liikunnan avulla. Liikuntavuorot ovat matalan kynnyksen tunteja ja porukkaan pääsee todella helposti mukaan. Ainakin meillä KuoTra:n vuorolla ja todennäköisesti myös muuallakin on ideana, että jokainen pääsee pelaamaan oman tasonsa mukaan ja pitämään hauskaa.


Joukkuepelejä leppoisalla meiningillä


Itse opin liikuntavuorojen kautta tuntemaan paremmin samanhenkisiä KuoTralaisia, joista osasta on tullut minulle nyt jo ihan oikeita ystäviä. Joukkuepelien kautta on mielestäni helpompi tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, kuin esimerkiksi ryhmäliikuntatunnilla. Ryhmäliikunnoissa kuitenkin treenataan tavallaan yksin, vaikka ollaankin porukassa. Liikuntavuoroilla väkisinkin joutuu vaihtamaan useampia sanoja uusien ihmisten kanssa.

Meidän, ja ymmärtääkseni myös muidenkin, opiskelijayhdistysten/ainejärjestöjen liikuntavuoroilla pelaillaan leppoisalla meiningillä kaikenlaisia joukkuelajeja. Kerran viikossa keskiviikkoisin pistämme pelit pystyyn ja toisinaan meillä on ollut myös ihan kuntopiiriäkin. Kävijöiden toiveet ratkaisevat paljon liikuntavuorojen sisällöstä. Omat suosikkini liikuntavuorojemme lajeista ovat ehdottomasti lentopallo ja futsal. Parhainta vuoroilla on kuitenkin porukka, joka kannustaa, vaikka ei lajissa olisikaan paras tai edes toiseksi paras. Itse en ole kovinkaan hyvä edellä mainituissa lajeissa, mutta nautin pelaamisesta silti täysillä.

Suosittelen ainejärjestöjen liikuntavuoroja erittäin lämpimästi kaikille!
Jos opiskelijayhdistykselläsi/ainejärjestölläsi ei vielä ole omaa vakiovuoroa, niin kannattaa heittää ideaa opiskelijoiden keskuuteen, että tekin saisitte pistettyä viikoittaiset pelit pystyyn!

– Taru





Kommentoi