Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Inari tarjoaa raikkaan ja terveellisen reseptin makeannälkään, joka sopii myös vegaaneille!

Kirjoitettu: 26.10.2017 14:21


Jätskiä blenderillä? Täysin mahdollista!


Herkkulakkoilu tekee toisinaan hyvää, mutta välillä herkkuhammasta yksinkertaisesti kolottaa liikaa. Dream Teamin Inarilla on tarjolla terveellinen ja maukas resepti herkkulakkolaisille. Edellisessä jutussaan Inari jakoi herkullisen smoothie-reseptin, jonka pääset lukemaan TÄSTÄ,


Olen jälleen kerran kokeillut herkkulakon pitämistä, ihan muuten vain ja ilman sen erikoisempia syitä. Välillä kuitenkin tekee mieli syödä jota

kin hyvää, mutta en haluaisi rikkoa itseni kanssa tekemääni sopimusta. Olen syksyn mittaan ottanut myös tavoitteekseni lisätä hedelmien ja marjojen määrää ruokavaliossani. Hedelmistä ja marjoista saa hedelmäsokeria, joka myös tehoaa pahimpaan makeannälkään. Keskustelin asiasta ystäväni kanssa, tai oikeastaan juttelimme smoothieista ja hän kysyi, olenko kokeillut tehdä hedelmistä jäätelöä blenderillä. Ai siis JÄÄTELÖÄ blenderillä? En ole koskaan edes kuullut asiasta, mutta ohje onkin helppoakin helpompi!


Jäätelöohje:

Oma lempparijäätelöni sisältää banaania, mansikoita ja mangoa, sekä lorauksen kookosmaitoa. Banaani toimii jäätelön pohjana, marjat tuovat siihen makua ja neste tekee jäätelöstä hieman juoksevampaa. Muista olla varovainen, jotta et kaada seokseen liikaa nestettä ja tee siitä liian juoksevaa. Blenderiä valittaessa huomioi, että siinä pitää olla jäänmurskaus-ominaisuus, jotta et riko laitteen teriä. 

Lopputuloksena on herkullinen hedelmä-marja-jäätelö, joka käy myös vegaani ruokavaliota noudattavalle! (: Tästä voi napata itselleen nopean herkutteluannoksen, joka sopii kaikille!

Herkullisia jätskihetkiä toivotellen,

-DT-Inari





Kommentoi