Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Tahvon erilainen treeniviikko – katso hurjat kuvat!

Kirjoitettu: 6.5.2016 12:58


Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – kyllä kiitos!


Dream Teamin Tahvo huomasi eräänä huhtikuun viikonloppuna, että oli tullut viikon aikana harrastettua hyvin monenlaisia urheilulajeja. Sattumoisin niistä oli jäänyt tällä kertaa myös kuvamateriaalia todisteeksi. Hän päätti kertoa lyhyesti viikostaan kuvilla ja videoilla höystettynä, jospa vaikka muut SYKETTÄ-liikkujat saisivat niistä inspiraatiota omiin treeneihinsä. Päästetään Tahvo irti!


Maanantai


Maanantaina vapaaottelutreeneissä sparrailtiin ottelunomaisesti, eli grappling-hanskat kädessä, siten että myös matossa ollessa saa lyödä. Sillä kertaa vuodatettiin pelkkää hikeä, mutta seuraavissa treeneissä sainkin sitten hieman osumaa otsaan. Kuhmua voit ihailla viereisestä selfiestäni.


Tiistai


Alas on pitkä matka… mutta ylös vielä pidempi!

Tiistaina pääsimme ystäväni kanssa nauttimaan hyvästä kelistä juoksemalla Puijon portaita auringonlaskun aikaan.

Portaita juostiin ensin kahdesti alhaalta ylös jokaiselle rapulle astuen ja sen jälkeen kävellen ja pohkeita venytellen. Lopuksi vielä juoksimme pienen kisailun hengessä portaat ylös niin nopeasti kuin pääsimme. Itse nautin kesäisin jollain sairaalla tavalla näiden portaiden kuluttamisesta, vaikka se  juostessa tuntuukin hirveälle.

 

 


Keskiviikko


Keskiviikkona kävin pyöräilemässä Puijon metsissä parituntisen lenkin, josta on näytteenä myös oheinen video. Meno oli välillä hurjaa ja vauhti jäisessä rinteessä voi kiihtyä hyvinkin kovaksi. Vauhti ja vaaralliset tilanteet kuitenkin tekevät hommasta vain hauskempaa!


Torstai


Torstaina olikin hieman erilainen liikuntapäivä, kun kävimme ainejärjestöni kanssa kokeilemassa köysilaskeutumista Puijon korkeimmasta hyppyrimäestä! Laskeuduimme vuorotellen tornista alas siten, että jokainen laski itseään omaan tahtiin alas. Entiselle korkeanpaikankammoiselle tämä oli melko hieno kokemus.


Perjantai


Perjantaina minulla oli hyvin kiireinen päivä, mutta ehdin silti käymään lyhyellä salitreenillä kesken päivän. Illalla sitten pääsinkin rentoutumaan savusaunassa Kunnonpaikalla, kun olimme ISYYn edustajiston kesken siellä kokoustamassa.


Lauantai


Lauantaina pääsimme edustajiston kesken vielä hassuttelemaan Kunnonpaikan järjestämällä selfie-suunnistuksella. Eipä sellaistakaan ole ennen tullut tehtyä! Iltapäivällä otinkin hyvästä kelistä kaiken irti ja pidin pyöränhuoltopäivän ja kävin pienillä koeajoilla bmx- ja fixi-pyörilläni.


Sunnuntai


Sunnuntaina juoksimme ystäväni kanssa lyhyitä vetoja Väinölänniemen urheilukentällä. Oli mukava juosta intervalleja kilpailunomaisesti, sillä normaalisti olen tottunut tekemään enemmänkin pitkiä lenkkejä, jolloin harvoin tulee juostua maksimivauhtia missään vaiheessa. Juoksuradallakin täytyi tietysti olla kamera mukana kuvaamassa videota päivän treeneistä.

 

Näiden liikunnan kohokohtien lisäksi Kössi-koira pitää huolen, että joka päivä tulee lenkkeiltyä ja juostua myös muun liikunnan ohella. Lisäksi pyrin panostamaan lihashuoltoon ja useimpiin päiviini sisältyi myös jonkin verran venyttelyä.

Tällainen oli minun hauska liikuntaviikkoni – kerro omastasi vaikka SYKETTÄ rinnassa -ryhmässä! 🙂

Energisin kevätterveisin,

Tahvo

Kommentoi