Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Anu urheiluhieroja Niko Randelinin käsittelyssä

Kirjoitettu: 23.3.2016 21:53


Kehonhuoltoa ammattilaisen käsissä


SYKETTÄ-korkeakoululiikunta on saanut uuden yhteistyökumppanin, Itkonniemelle hierontapalvelun avanneen urheiluhieroja Niko Randelinin. Dream Teamista valittiin yksi onnekas kokeilemaan tätä uutta palvelua. Onnetar suosi tällä kertaa DT:n Anua, joka ei ollut lainkaan vastahakoinen hommaan…


Aika keskittyä omaan hyvinvointiin


Kyllä onnetar tiesi kenet valitsi, kun hierontamahdollisuuden minulle antoi. Voin nimittäin kertoa, että korkea kipukynnys kehon jumitiloista puhuttaessa ei välttämättä ole niin hyvä asia! Tuleva haasteeni olisi siis keskittyä omaan hyvinvointiin ja kehonhuoltoon! Iloisena hyvästä tuurista lähdin varaamaan itselleni aikaa. Urheiluhieroja Niko Randelin Facebook-sivun kautta löysin yrityksen helppokäyttöisen ajanvarauskalenterin, joka sijaitsee avoinna24.fi-sivustolla. Vaikka sivu vaati kirjautumisen, ei se kestänyt muutamaa minuuttia kauempaa, joten parin minuutin päästä oli homma jo purkissa.

Viikkoa myöhemmin suunnistin kohti Itkonniemeä. Järkevää olisi ollut lukea hieman ajo-ohjeita, jotka selkeästi mainitaan Nikon sivuilla, mutta kun kerran ajoi harhaan niin kyllä ne ohjeetkin tuli sitten luettua… Risteys, jossa Lemminkäisen ja Veikkauksen kyltti sijaitsee, löytyi ohjeiden mukaisesti. Samoin ovi 12, joka vei CrossFitin tiloihin ja Nikon työhuoneelle.

 


Toimistohiireltä jumit veks


Raikkaan hierontahuoneen ovelle minua asteli vastaan hyväntuulinen Niko, joka toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi. Aluksi kävimme läpi hieman taustaani; oliko jotain mikä Nikon olisi syytä tietää ennen hieronnan aloittamista, esimerkiksi vanhoja vammoja tai muuta vastaavaa. Tämän jälkeen mietimme mitä olisi syytä hieroa ja mitkä olivat omat toiveeni. Päädyimme keskittymään selkä-, rintakehä- ja hartiaosastoon, sillä toimistohiiren työ luo jumitiloja erityisesti juuri tälle alueelle. Sitten ei muuta kuin mahalleen makaamaan. 90 minuutin hieronnassa käytiin perusteellisesti läpi jumikohdat, höllättiin kireyksiä ja laitettiin kuona-aineita liikkeelle. Aika kului nopeasti leppoisasti rupatellessa. Niko tiedusteli toisinaan tuntemuksiani, mutta eipä minulla ollut varmakätiselle hierojalle sen kummempia toiveita. Hierontapöydällä maatessani en voinut olla miettimättä miten sitä aina keksiikään itselleen kiireitä, niin ettei muka aikaa jää kehonhuoltamiselle.


Kaikki irti hyvänolontunteesta


Hieronnan jälkeen päässä hieman surisi ja olo oli mitä rennoin. Kun ensin oli hierottu selkäpuoli ja sen jälkeen rintakehä, en kokenut huimauksen tunnetta, kun varovasti kömmin ylös hierontapöydältä. Pukeutuessani Niko vielä huikkasi, että pukeutumistilaan oli tulossa piakkoin peili asiakkaiden toiveesta. Peili oli kuulemma asennusta vaille valmis – mainiota! (Tämä on ehkä oleellisempi tieto naisille, jotka miettivät levinneitä kajaaleita hieronnan jälkeen…) Olin ajatellut palaavani vielä töihin, mutta päädyinkin lähtemään viikonlopun viettoon ja ottamaan tästä hyvänolontunteesta kaiken irti. Kotiin päästyäni piti vain vielä itseä muistuttaa ylimääräisestä vedenjuonnista, jota aina suositellaan hieronnan jälkeen. Joskus tällainen satunnainen hieronnassakäynti voi saada lihakset hieman jumiin, mutta itsellä ei tullut mitään jumeja, vaan rento olotila jatkui koko viikonlopun.

Suosittelen kyllä lämpimästi Nikon palveluja kaikille. Yritykseen ja sen palveluihin voi tutustua lähemmin Nikon Facebook-sivulla. Hierontaan saa alennuksen vilauttamalla opiskelijakorttia: normikortilla saa viilattua normaalihinnoista pois -10 % ja SYKETTÄ-tarrallisella kortilla -15 %, joka kyllä ehdottomasti kannattaa hyödyntää. Tsemppiä kaikille liikkujille ja kehoa huoltaville!

-Anu

Truben ohi ja tästä oikealle…

…Y-risteyksestä oikealle ja rannasta löytyy ovi 12

Kommentoi