Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Etsimme kevääksi muutamaa innokasta dreamteamilaista!

Kirjoitettu: 16.1.2019 11:33


SYKETTÄ Dream teamiin keväällä 2019?


Dream Team on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan käyttäjistä koostuva ryhmä, joka nauttii liikunnasta (tai haluaisi oppia nauttimaan siitä!) ja haluaa jakaa liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakouluyhteisölle. Dream Team näkyy erityisesti SYKETTÄ-palveluiden somessa, blogissa ja markkinointitempauksissa.

Tiimiläiset saavat vapaan käyttöoikeuden kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin ja markkinoi niitä Facebookissa, Instagramissa, blogissa ja erilaisissa tapahtumissa. Tiimiläiset tuovat esille liikuntapalveluja, jakavat omia kokemuksiaan sekä innostavat uusia liikkujia mukaan. Lisäksi tiimiläiset voivat oman kiinnostuksensa mukaan jakaa SYKETTÄ-liikkujille vaikkapa hyvinvointi- ja kokkailuvinkkejä; vain taivas on rajana! Dreamteamilaiset pääset porukalla noin kuukausittain kokeilemaan uusia lajeja ja osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin.

Tutustu syksyn 2018 Dream teamiin tästä!


Kenelle Dream Team sopii?


Kaikille! SYKETTÄ hakee kevääksi 2019 kahta uutta henkilöä tiimiin. Haemme erilaisia liikkujia; aloittelijoita, jonkin lajin intohimoisia harrastajia, yksilö- ja yhteisöliikkujia. Tärkeintä on into osallistua! Sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija eikä edes himoliikkuja, että pärjäät tässä porukassa. Myös entiset dreamteamilaiset voivat hakea mukaan, jos kipinää vielä löytyy.

Odotamme tiimiläisten kirjoittavan noin kerran kuussa blogitekstin sekä julkaisevan kuvan, videon tai tekstipätkän sosiaalisessa mediassa muutaman kerran kuukaudessa. Lisäksi osallistut tunneillemme ja lajikokeiluihin yksin sekä yhdessä muun Dream teamin kanssa.

Teamin jäsenenä saat käyttää ilmaiseksi SYKETTÄ-palveluja keväällä 2019. Lisäksi saat vaihtelevasti yhteistyökumppaneiden etuuksia, lajikokeiluja, SYKETTÄ-tuotteita sekä 100 €:n palkkion/lukukausi. Tervetuloa huipputiimiin kehittämään liikuntapalveluja ja keräämään kokemusta markkinoinnista!


Tahdon mukaan! Mitä teen?


Hae tiimiläiseksi tuottamalla blogiteksti kuvineen vapaavalintaisesta hyvinvointiin, liikuntaan tai SYKETTÄ-liikuntapalveluihin liittyvästä aiheesta ja lähetä se liikuntasuunnittelija Paulalle (paula.ruokonen@savonia.fi). Otsikoi hakemuksesi: “SYKETTÄ Dream Team/oma nimi”.

Hakuaika päättyy perjantaina 18.1. ja tiimiläiset valitaan seuraavan viikon alussa blogitekstien sekä mahdollisten puhelinhaastatteluiden perusteella. Dream Teamin kauden aloitustapaaminen on viikolla 4, todennäköisesti torstaina myöhemmin iltapäivästä.


LISÄTIETOJA


liikuntasuunnittelija Paula Ruokonen
044 785 5087
paula.ruokonen@savonia.fiKommentoi