Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Etsimme energisiä ja kannustavia ryhmäliikunnanohjaajia kevätkaudelle 2019!

Kirjoitettu: 26.10.2018 13:52


Sinustako SYKETTÄ-ohjaaja?


Etsimme SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia, kannustavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen keväälle 2019. Ohjatuilla tunneillamme innostetaan korkeakoulujen henkilöstöä ja opiskelijoita liikkumaan matalalla kynnyksellä turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä. SYKETTÄ-liikuntapalveluja käyttävät Savonia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijat sekä henkilöstö. Lisäksi HUMAKin ja Taideyliopiston Kuopion kampusten opiskelijat saavat käyttää palvelujamme. Tahdotko mukaan iloiseen porukkaamme?


Mitä, missä, milloin?


Ohjaajan työt alkavat viikolla 2 (7.1. alkaen) ja päättyvät viimeistään viikolle 19 (12.5.2019 asti). Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti ja ne ovat yleensä arkipäivinä aamuisin, iltapäivisin ja iltaisin. Tunteja on mahdollista ohjata jonkin verran myös viikonloppuisin. Sitouduthan koko kaudeksi! Ohjauspalkka on 30€/ 60 min. sekä 25€/ 45 min ja se sisältää suunnittelutyön.

Meille kannattaa tulla! SYKETTÄ-ohjaajat ovat mahtavaa porukkaa. Hyvien työkavereiden lisäksi saat vaikuttaa omaan työhösi: työn sisältö on joustava, tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilta uusia avauksia tuntisisällöiksi, meillä pääset kehittymään koulutusten myötä ja saat palautetta työstäsi!

Hakijalta odotamme kokemusta ohjauksesta, eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit sekä korkeakoululiikunnan palveluidemme tuntemus. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa Itä-Suomen yliopiston kampuksella (Snellmania, Yliopistonranta 1 ja Studentia, Yliopistonranta 3) ja Savonia-amk:n Opistotien kampuksella (Opistotie 2).


Täytä hakulomake, johon pääset TÄMÄN LINKIN KAUTTA.


Haku on auki 11.11.2018 saakka. Parasta on, jos pystyt sitoutumaan, sinulla on kokemusta, olet reipas ja itseohjautuva sekä omaat vastuuntuntoisen asenteen liikunnanohjaajan työtä kohtaan. Otamme sinuun yhteyttä viikolla 46. Tervetuloa meidän porukkaan!


Lisätietoja


Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, korkeakoululiikunnan suunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi, 044 062 8731Kommentoi