Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Fanni on joulufiilistelijä

Kirjoitettu: 20.12.2018 15:02


Joulutunnelmaan jo syksyllä?


Mikä sinun mielestäsi on joulussa parasta? Onko se tunnelma, katukuvaan saapuvat jouluvalot vai jouluherkut? Aloitatko mielessäsi joulumenusta ja lauluista haaveilun jo lokakuun keskivaiheilla, vai vasta viidestoista päivä joulukuuta vuoden viimeisten tenttien ja raporttien jäädessä taakse? Itse rakastan joulunaikaa: haaveilen joulurauhasta, suklaasta sekä glögistä jo lokakuun alkupuolella.

Tänä syksynä satuin löytämään alennuksesta, muistaakseni lokakuussa tai hieman aiemmin, viime joulun glögiä, jossa päiväys oli vielä voimassa. Tämä teki minut hurjan onnelliseksi pimeän syksyn keskellä ja aloitin hyvillä mielin joulufiilistelyt!


Pieniä iloja


Joulu tarkoittaa minulle pieniä, onnelliseksi tekeviä asioita. Kynttilöiden valoa, joulunpunaista kynsilakkaa ja Technopoliksen Café SAVOTTA -kahvilasta saatavaa glögiä, millä voi karata joulutunnelmiin opiskelupäivän kahvitauolla. Tykkään myös haaveilla joulunajan menusta, kaikista leipomuksista ja leivistä mitä olisi mahdollisuus tehdä. Yleensä en näitä   kerkeä toteuttamaan ainakaan siinä mittakaavassa, jossa haaveiluni on, mutta suunnitteluhan on se paras osa, eikös juu 🙂


Joulu piristää arkeakin


Joulukuun arjen pyörteissä pidän joulumielen virittelystä pikkujutuilla:

– Hittilistojen kuuntelu bussimatkalla vaihtuu lemppariini eli Michael Bublén joululevyyn, tiskatessa jouluiset podcastit rentouttavat ja aika kuluu kuin siivillä!
– Jouluiset kirjat pikku jouluvinkkeineen ottavat paikan iltalukemisena.
– Voin myös suositella aamuista 15 minuutin jooga- tai venyttelyhetkeä joulumusiikin tahtiin. Hyvä päivä on silloin taattu!

Parasta joulunajassa on mielestäni tunnelma, joulun värit ja läheiset ihmiset. Sekä se, että voi tehdä juuri sitä mitä haluaa, millä tyylillä haluaa tai olla tekemättä yhtään mitään. Haluankin toivottaa kaikille oikein rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa sekä ihanaa uuttavuotta!

 

Jouluisin terveisin

DT-Fanni

Joulujoogaa jouluista SYKETTÄ -tapahtumassa

Kommentoi