Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Hae SYKETTÄ-tiimiin ryhmäliikunnanohjaajaksi keväälle 2020

Kirjoitettu: 23.10.2019 16:06


Etsimme SYKETTÄ-tiimiin tsemppaavia ja iloisia ryhmäliikunnanohjaajia kevätkaudelle 2020. Ohjatuilla tunneillamme innostetaan korkeakoulujen henkilöstöä ja opiskelijoita liikkumaan matalalla kynnyksellä positiivisessa ympäristössä.

Mitä, missä, milloin?

Tunnit alkavat viikolla 2 (7.1. alkaen) ja päättyvät viikolle 18 (3.5.2020 asti). Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti ja ne ovat yleensä arkipäivinä iltapäivisin ja iltaisin. Tunteja on mahdollista ohjata jonkin verran myös aamuisin ja viikonloppuisin. Sitouduthan koko kaudeksi!

Ohjauspalkka on 30€/ 60 min sisältäen suunnittelutyön. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa Itä-Suomen yliopiston kampuksella (Snellmania, Yliopistonranta 1 ja Studentia, Yliopistonranta 3) ja Savonia-amk:n Opistotien kampuksella (Opistotie 2).

Miksi ohjaamaan SYKETTÄ-korkeakoululiikunnalle? Koska meillä on mukavaa! Työn sisältö on joustava ja tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Jos sinulla on mielessäsi tietynlainen tunti jota haluaisit ohjata, ehdota rohkeasti. Toivomme, että olet itseohjautuva, reipas ja sinulla on aiempaa ohjauskokemusta. Eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Sinulla on vastuuntuntoinen asenne ja itsenäinen työote. Meillä puolestaan on sinulle kiva työporukka ja joustava, palkitseva työ!

Täytä hakulomake TÄÄLLÄ.

Hae viimeistään 7.11.!


Lisätietoja


Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, korkeakoululiikunnan suunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi, 044 576 8446Kommentoi