Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Haemme ryhmäliikunnanohjaajia syksylle 2020

Kirjoitettu: 17.4.2020 12:16


Etsimme SYKETTÄ-tiimiin tsemppaavia ja iloisia ryhmäliikunnanohjaajia kevätkaudelle 2020. Ohjatuilla tunneillamme innostetaan korkeakoulujen henkilöstöä ja opiskelijoita liikkumaan matalalla kynnyksellä positiivisessa ympäristössä.

Mitä, missä, milloin?

Syksyllä tunnit alkavat viikolla 36 (31.8.alkaen) ja päättyvät viikolle 49 (5.12.2020 asti) huomioiden mahdolliset poikkeusolot. Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti ja ajoittuvat pääasiassa arki-iltoihin. Tunteja on mahdollista ohjata jonkin verran myös aamuisin ja viikonloppuisin. Sitouduthan koko kaudeksi!

Ohjauspalkka on 30€/60 min sisältäen suunnittelutyön. Työtä tehdään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella ja muissa keskustan lähellä olevissa liikuntatiloissa. 

Työn sisältö on joustava ja sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan – pidämme uusista ideoista tuntisisällöiksi! Toivomme, että olet itseohjautuva, reipas ja sinulla on aiempaa ohjauskokemusta. Eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Sinulla on vastuuntuntoinen asenne ja itsenäinen työote. Meillä puolestaan on sinulle kiva työporukka ja joustava, palkitseva työ!

Otamme sinuun yhteyttä haun jälkeen viikolla 20. Tervetuloa meidän porukkaan! 

Haku on auki 17.4.-3.5.!
Hae tällä lomakkeella.

Lisätiedot:
Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087

Sirpa Risto, korkeakoululiikunnan suunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi
044-576 8446Kommentoi