Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Infokirje 9/2016: Uutta liikuntakalenterissa, verkkokaupassa ja sanktiojärjestelmässä!

Kirjoitettu: 1.9.2016 18:33


SYKETTÄ – Ajankohtaista syyskuussa


Syyskuu on SYKETTÄ-vuoden odotetuimpia kuukausia. Kesän jälkeen on aina yhtä mahtavaa päästä tsekkaamaan uusi ryhmäliikuntakalenteri ja alkaa intoilla, mitä tunteja pitää päästä kokeilemaan. Ilmaisilla liikuntaviikoilla toivotamme sekä uudet että vanhat liikkujat takaisin opiskelun äärelle, töihin ja korkeakoululiikunnan pariin. Syksy tuo usein tullessaan uutta ja niin se tekee myös meillä. Esittelemme upouuden SYKETTÄ-verkkokaupan, joka helpottaa liikuntatarran hankkimista. Uusi käytäntö on myös sanktiojärjestelmä, joka otetaan käyttöön ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla – MUISTA perua ilmoittautuminen jos et pääsekään tunneille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan energisestä syksystä kanssamme!


Tässä infokirjeessä:


1 – TÄRKEÄ MUUTOS ilmoittautumisjärjestelmässä ja sanktiossa!
2 – Uuden SYKETTÄ-liikkujan ABC
3 – SYKETTÄ-verkkokauppa – Maksa liikuntamaksu helposti ja nopeasti!
4 – Ilmaiset liikuntaviikot 5.9. – 18.9.
5 – Syksyn liikuntakurssit ja ravitsemusillat
6 – Uusi etu: ravintotsekkaus pt Heidin kanssa!
7 – Pieniä muutoksia liikuntakalenterin aikatauluissa


1 – TÄRKEÄ MUUTOS ilmoittautumisjärjestelmässä ja sanktiossa!


Muutos on voimassa ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla 5.9. alkaen!

Ilmoittautumisen ja tunneille pääsemisen sujuvuuden varmistamiseksi otamme käyttöön osallistumisen peruuttamatta jättämisestä tulevan sanktion. Myös te liikkujat piditte tätä kevään palautekyselyssä tarpeellisena uudistuksena, joten laittakaa ihmeessä syksyn mittaan palautetta, kuinka uusi käytäntö on toiminut!

Mikäli et saavu tunnille, etkä peru ilmoittautumista, seuraa sanktio:
1. peruuttamatta jättäminen = muistutus sähköpostiin,
2. peruuttamatta jättäminen = 7 vrk ilmoittautumiskielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin.
Ilmoittautumiskiellon voi poistaa maksamalla 4€ suuruisen sakkomaksun yhteen myyntipisteistämme.

Peruminen on mahdollista tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkamista. Haluamme pitää ajan kahdessa tunnissa, jotta halukkailla tulijoilla on realistinen mahdollisuus ilmoittautua ja ehtiä tunnille mukaan.

Tarkista liikkujan muistilista ennen SYKETTÄ-kauden alkua!


2 – Uuden SYKETTÄ-liikkujan ABC


Tervetuloa pirteään liikkujien joukkoomme!
Tässä toimintaohje uusille SYKETTÄ-liikkujille pähkinänkuoressa:

Tutustu syksyn upeaan liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ!
A – Rekisteröidy SYKETTÄ-käyttäjäksi
B – Maksa edullinen SYKETTÄ-liikuntamaksu (Ilmaisilla liikuntaviikoilla 5.-18.9. pääset ilmoittautumaan, kun vain rekisteröidyt!)
C – Ilmoittaudu tunneille liikuntakalenterin kautta

Katso tarkempi ohje täältä!


3 – SYKETTÄ-verkkokauppa


Toivottu, kätevä uutuus!

Unohda jonot myyntipisteissä ja maksa tarrasi verkkokaupan kautta. Kaupan löydät verkkosivuiltamme täältä. Maksettuasi tarran verkkokaupassa, saat heti ilmoittautumisoikeuden tunneille! Muista hakea SYKETTÄ-tarra korttiisi viimeistään ilmaisten liikuntaviikkojen päätyttyä 19.8.. Tarraa hakiessasi näytä esimerkiksi puhelimesi näytöltä SYKETTÄ-profiilisivu, jossa näkyy suoritettu maksu ja ota mukaan opiskelija- tai henkilöstökortti, johon tarra liimataan!

Myyntipisteiden lisäksi tarran voit noutaa myös Opistotien liikuntatiloista 12.9.-29.9. välisenä aikana maanantaista torstaihin klo 16-18. Tarrojen jakopiste ilta-aikoja varten on tulossa myös Studentialle, ilmoitamme näistä tarkemmin lähempänä!


4 – Ilmaiset liikuntaviikot 5.9.-18.9.


Mitä: Ilmaisten liikuntaviikkojen ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Tutustu syksyn liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ, tuntikuvauksiin TÄÄLTÄ ja lähde rohkeasti kokeilemaan! Sinun tarvitsee olla vain rekisteröitynyt SYKETTÄ-liikkujaksi ja ilmoittautua mukaan tunneille.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Miksi: Liikunta lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti juuri sinulle!

Olipa suosikkisi sitten kehonpainotreeni, jooga, salibandy, keppijumppa tai rengasstrapetsi, meiltä kyllä löytyy! Tarjolla on niin aloittelijoille kuin myös enemmän liikkuneille suunnattuja tunteja – tule testaamaan vaikka kaikki! Gotta catch ’em all 😉 


5 – Syksyn liikuntakurssit ja ravitsemusillat


SYKETTÄ – liikuntapalvelut tarjoavat edullisia liikuntakursseja ja lajikokeiluja ympäri vuoden. Syksyllä tarjolla on mm. Taekwon-Don peruskurssi, Terapiajoogaa, kuntosaliharjoittelun ABC, Wing Tsung, paritanssikurssi sekä sauvakävelyn tekniikkakurssi.

Kurssitarjontaa päivitämme jatkuvasti TÄNNE SIVULLE!

Myös keväällä aloitetut SYKETTÄ-ravitsemusillat tekevät comebackin syksyllä! Järjestämme kuukausittain illan, jossa käydään läpi ruokavalioita ja -trendejä ravitsemusterapeutin kanssa sekä nautitaan terveellinen välipala.
28.9.
kasvisruokavalio, 26.10. FODMAP & suolisto, 23.11. ravinnon ja mielen hyvinvoinnin yhteys.

Tutustu lisää blogin puolelta TÄÄLTÄ.


6 – Uusi etu SYKETTÄ-tarralla: ravintotsekkaus personal trainer Heidin kanssa!


Mietityttääkö ravintoasiat, haluaisitko saada ammattilaisen arvion ruokailuistasi? Ravitsemusasiantuntija, personal trainer Heidi Aaltonen tarjoaa SYKETTÄ-liikkujille muikean -15 % alennuksen 3 päivän ruokapäiväkirjan tarkistamisesta! Hintaan sisältyy tietenkin kehitysehdotukset ja mahdolliset jatkokysymykset ja -keskustelut, mikäli aiheesta näitä herää.

3 päivän ruokapäivän tarkistaminen ja kehitysehdotukset vain 75 €! (ovh 89 €)

Ota yhtettä Heidiin:
Sähköpostitse: heidi-aaltonen@hotmail.com
Facebookissa: https://www.facebook.com/ptheidiaaltonen/


7 – Pieniä muutoksia liikuntakalenterin aikatauluissa


Huomioi seuraavat muutokset liikuntakalenterissa:

Kommentoi