Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kamppailulajit – SYKETTÄ syksy 2016

Kirjoitettu: 29.8.2016 13:51


Kamppailulajit kiinnostaisivat, mutta et oikein tiedä, mikä laji? Tässä muutama erinomainen vaihtoehto. Lajeihin pääset tutustumaan sekä avoimilla lajivuoroilla että peruskursseilla.


UUSI! JKD-itsepuolustussovelluksia


MITÄ? Harjoitukset perustuvat enimmäkseen moderniin Jeet Kune Do:hon, sisältäen myös Filippiiniläisten lajien tekniikoita sekä sovelluksia muista lajeista.

Tervetuloa kokeilemaan itsepuolustustekniikoiden alkeiden opettelua, aiempaa kokemusta taistelulajeista ei vaadita. Varustukseksi riittää sisäpelikengät ja liikuntavaatteet.

MILLOIN? Tervetuloa kokeilemaan lajia ilmaiseksi seuraaviin harjoituksiin: 2.11 ja 7.12 sekä ensi vuoden puolella 4.1 ja 1.2. Ilmoittaudu mukaan liikuntakalenterin kautta! Ensimmäinen kerta 2.11.

MISSÄ? Itä-Suomen yliopiston tiloissa Snellmania-rakennuksessa (sisäänkäynti C-ovesta), Yliopistonranta 1


ESCRIMA CONCEPTS – Tätä ei ole muualla! (alkaa 30.8.)


Escrima Concepts nyt ulottuvillasi helposti: Joka kuukauden 1. lauantai SYKETTÄ-tarralla avoin lajivuoro!
3.9. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
1.10. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
5.11. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
3.12. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts

Escrima Concepts nyt ensimmäistä kertaa Suomesssa!

Escrima Concepts on helposti lähestyttävä kamppailu -ja itsepuolustuslaji, koska se rakentuu samojen konseptien ympärille niin aseellisena kuin aseettomana. Väkivaltatilanteissa aseet (puukko, astalot) ovat yleistyneet ja ymmärrys niiden toiminnasta voi osoittautua todella hyödylliseksi.

Escrima Concepts sopii kaikille 16 -vuotta täyttäneille miehille ja naisille. Harjoitukset voidaan pitää suomeksi tai englanniksi.

Lisätietoa lajista: http://escrimaconcepts.fi/


Escrima Concepts -peruskurssi


MILLOIN? Escrima Concepts -peruskurssi alkaa tiistaina 30.8.2016 klo 19.00.

MISSÄ? Itä-Suomen yliopistolla, Snellmanian peiliaulassa. Sisäänkäynti C-ovesta.

MITÄ? Peruskurssin sisältöjä:

  • Parannat fyysistä kuntoasi
  • Harjoittelet Escrima Concepts järjestelmän liikkumista
  • Harjoittelet peruslyöntejä aseellisena ja aseettomana
  • Kehität koordinaatiota, ketteryyttä ja refleksejä
  • Opit harjoittelemaan turvallisesti kontrolloiden tekemääsi
  • Harjoittelet Escrima Conceptsin taktisia periaatteita

Peruskurssi kestää kaksi kuukautta ja mukaan otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita ja verkkarit käyvät), sisäkengät sekä rottinkisen harjoituskepin, jonka voit tilata ohjaajien kautta.

Tilaamme uusille treenaajille harjoitteluun tarkoitetut rottinkiset kepit ennakkoon ennen peruskurssin alkua. Ilmoittaudu mukaan kurssille mielellään 22.8. mennessä, niin ehdit saada oman harjoittelukepin heti peruskurssin alkuun.

HINTA? Peruskurssi maksaa 100 euroa ja lisäksi keppi 20 euroa. Opiskelijoille ja SYKETTÄ-liikuntapalvelujen käyttäjille vain 80 euroa!

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu mukaan peruskurssille kotisivuillamme, puhelimitse tai sähköpostilla. Muista kertoa ilmoittautuessasi tarvitsetko harjoittelukepin.

Yhteystiedot: Mikko Happonen 050-4113804 / Timo Jakola 041-5047996, peruskurssi@escrimaconcepts.fi. Kotisivuilla ilmoittautuinen http://escrimaconcepts.fi/peruskurssi/.


WING TSUNG – suoraviivaista ja tehokasta (alkaa 30.8.)


Wing Tsun nyt ulottuvillasi helposti: Joka kuukauden 1. lauantai SYKETTÄ-tarralla avoin lajivuoro!

3.9. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
1.10. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
5.11. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts
3.12. klo 14:00 Wing Tsung, klo 15.00 Escrima concepts

Wing Tsung on tehokas ja johdonmukainen kamppailujärjestelmä.

Perustana konseptille on kiinalainen kamppailulaji Wing Chun. Perinteisesti sen pääpaino on ollut kamppailullinen, mutta kehittämämme konsepti laajentaa harjoittelua monipuolisemmaksi ja sopivaksi kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille harrastajille. Wing Tsung kehittää kuntoa, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsepuolustustaitoja.

Wing Tsung kehittää kehonhallintaa ja voimantuottoa, sekä antaa fyysisiä ja henkisiä valmiuksia erilaisiin kamppailu- ja konfliktitilanteisiin. Se sopii erinomaisesti myös naisille ja tarjoaa mahdollisuuden oppia realistisia keinoja puolustaa itseään myös isompaa ja vahvempaa vastustajaa vastaan.

Konsepti sopii kaikille 15 vuotta täyttäneille, sekä miehille että naisille. Harjoitukset voidaan pitää sekä suomen- että englanninkielisenä.


Wing Tsung -peruskurssi


MILLOIN? Peruskurssi alkaa tiistaina 30.8.2016 klo 18.00.

MISSÄ? Itä-Suomen yliopistolla Snellmanian peiliaulassa. Sisäänkäynti C-ovesta.

MITÄ? Wing Tsung -peruskurssi. Peruskurssilla voit harjoitella 2 kertaa viikossa – tiistaisin ja torstaisin – ja se kestää noin 2,5 kuukautta. Harjoittelun aloittamiseen tarvitset t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät. Lajin vaatimat varusteet (säärisuojat, hanskat) voit hankkia kurssin edetessä yhteistilauksella.

HINTA? Peruskurssin hinta on 100 euroa. Opiskelijat ja SYKETTÄ-liikuntapalvelujen käyttäjät vain 80 euroa!

ILMOITTAUTUMINEN? Voit ilmoittautua mukaan soittamalla 050 411 3804 tai lähettämällä sähköpostia info@wingtsungkuopio.fi.

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi peruskurssille. Uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit tulla myös harjoituksiin kahden ensimmäisen viikon aikana, ja ilmoittautua peruskurssille paikan päällä.

Lisätietoa seuran kotisivuilta!


VAPAAOTTELU  eli MMA – Täydellä kontaktilla! (alkaa 5.9.)


Kuva: http://www.gladiatorfactory.com

Gladiator Factorylla nekkuun saaminenkin on nautinto. Tule kokemaan mahtava treeniporukka Itkonniemellä sijaitsevalla omalla salillamme!

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa tavallista on, että säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot. Ottelut käydään vapaaottelukehässä tai häkissä.

Tehtaalla on lajiharjoittelun lisäksi hyvät tilat oheisharjoitteluun. Erityyppisten voimaharjoitteiden toteuttamiseen tarjolla on muiden muassa levy- ja käsipainoja, kahvakuulia, battle ropeja, traktorin renkaita, vetokelkkoja, slam palloja ja niin edelleen. Seuran jäsenille oheisharjoittelutilat ovat vapaassa käytössä.


Vapaaottelun peruskurssi


MILLOIN? Vapaaottelun peruskurssi alkaa maanantaina 5. syyskuuta 2016 klo 18:30. Kurssille voi tulla mukaan 21. syyskuuta saakka.

MISSÄ? Gladiator Factory, Itkonniemenkatu 29.

MITÄ?  Kurssilla käydään läpi lajin perusteet ja kurssin päätyttyä voit liittyä Gladiator Factoryn jäseneksi ja treenata kaikissa ohjatuissa harjoituksissa sekä käyttää tiloja oheisharjoitteluun. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista.

Kurssi loppuu 14.11. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa: maanantaisin klo 18:30 ja keskiviikkoisin klo 17:00. Harjoitukset kestävät 1.5 tuntia kerrallaan.

Harjoitteluvarusteiksi sopivat t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi. Jatkossa harjoitteluun tarvittavista varusteista voit lukea täältä.

HINTA? Kurssin hinta on 119 euroa – SYKETTÄ-tarralla vain 109 €!

Kurssin jälkeen voit treenata samalla maksulla vuoden loppuun asti. Kurssin jälkeen harjoitustilat ovat käytettävissäsi myös ohjattujen treenien ulkopuolella. Tämä on tarjous, josta ei voi kieltäytyä!

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu kurssille etukäteen tällä lomakkeella.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule mukaan hyvään porukkaan!

LISÄTIEDOT?  www.gladiatorfactory.com, antti@gladiatorfactory.com


Brasilialainen jujutsu eli BJJ – Tehokasta mattokamppailua (alkaa 6.9.)


Kuva: http://www.gladiatorfactory.com

Gladiator Factorylla pääset viäntämään antaumuksella. Tule kokemaan mahtava treeniporukka Itkonniemellä sijaitsevalla omalla salillamme!

Brasilialainen ju-jutsu on perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Brasilialainen jujutsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella

Tehtaalla on lajiharjoittelun lisäksi hyvät tilat oheisharjoitteluun. Erityyppisten voimaharjoitteiden toteuttamiseen tarjolla on muiden muassa levy- ja käsipainoja, kahvakuulia, battle ropeja, traktorin renkaita, vetokelkkoja, slam palloja ja niin edelleen. Seuran jäsenille oheisharjoittelutilat ovat vapaassa käytössä.


BJJ:n peruskurssi


MILLOIN? Brasilian jujutsun peruskurssi alkaa tiistaina 6. syyskuuta 2016. Kurssille voi tulla mukaan 23. syyskuuta saakka.

MISSÄ? Gladiator Factory, Itkonniemenkatu 29.

MITÄ? Kurssilla käydään läpi lajin perusteet, ja kurssin päätyttyä voit liittyä Gladiator Factoryn jäseneksi ja treenata kaikissa ohjatuissa harjoituksissa ja käyttää tiloja oheisharjoitteluun. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista.

Kurssi loppuu 15.marraskuuta. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa: tiistaisin klo 20:00 ja perjantaisin klo 17:00. Harjoitukset kestävät 1.5 tuntia kerrallaan.

Harjoitteluvarusteiksi sopivat t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi. Jatkossa tarvittavasta varustuksesta voit lukea täältä.

HINTA? Kurssin hinta on 119 euroa – SYKETTÄ-tarralla vain 109 €! Kurssin jälkeen voit treenata samalla maksulla vuoden loppuun asti. Kurssin jälkeen harjoitustilat ovat käytettävissäsi myös ohjattujen treenien ulkopuolella. Tämä on tarjous, josta ei voi kieltäytyä!

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu kurssille etukäteen tällä lomakkeella.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule mukaan hyvään porukkaan!

LISÄTIEDOT? www.gladiatorfactory.com, antti@gladiatorfactory.com


TAEKWON-DO – Notkeutta, voimaa ja kestävyyttä! (alkaa 13.9.)


Taekwon-Doa maanantaisin klo 18.00-19.00 Snellmanian tatamilla: avoin lajivuoro alkaen 15.8.2016!

Kyseessä on Yliopiston Taekwon-Do -seuran ohjaama avoin lajivuoro Snellmanian tatamilla. Vuorolla käy myös Taekwon-Do -seuran jäseniä, jotka ilmoittautuvat vuorolle toista reittiä. Voit siis huoletta tulla mukaan kokeilemaan lajia, et varmasti ole ainoa osallistuja!

Yliopiston Taekwon-Do on yliopiston ja ammattikorkeakoulun perus- ja jatko-opiskelijoiden sekä henkilökunnan oma seura, joka on Suomen ITF Taekwon-Don jäsenseura. Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do toimii Kuopiossa ja Joensuussa. Seurassa harjoittelee kokeneita opettajia ja kansallisesti sekä kansainvälisesti menestyneitä huippu-urheilijoita.

Ohjaajana vuorolla toimii Teemu Malmström, teemu.malmstrom@gmail.com


Taekwon-Don peruskurssi


MILLOIN? 13.9. klo 18 alkaen.

MISSÄ? Studentialla.

MITÄ? Aloita syksy vauhdikkaasti!

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don Kuopion peruskurssi alkaa Studentialla 13.9. klo 18 lajinäytöksellä, jonka jälkeen pääset ohjatusti kokeilemaan lajin perusteita. Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Peruskurssi jatkuu joulukuun alkuun asti ja huipentuu vyökokeeseen. Sen jälkeen pääset harjoittelemaan jatkokurssilaisten kanssa, osallistumaan harjoitusleireille, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin. Peruskurssille pääsee mukaan syyskuun ajan.

Treeniajat ovat seuraavat:
Tiistaisin klo 17-18.55, Studentia
Torstaisin klo 16-17.55, Studentia

Peruskurssilla opit peruspotkut, -lyönnit ja -torjunnat, itsepuolustustaitoja sekä tasapainoa ja kehonhallintaa. Laji sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Lisätietoja seuran nettisivuilta.

Hyppää mukaan!

HINTA? Peruskurssin hinta on 69 euroa. Lisäksi tarvitset voimassaolevan SYKETTÄ-palloilutarran.Kommentoi