Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Kesän 2022 SYKETTÄ-info

Kirjoitettu: 4.5.2022 12:38


SYKETTÄ kesätunnit 16.5.–19.6. ja 15.–28.8.

Kesällä liikutaan raittiissa ulkoilmassa. Voit osallistua kesätunneille kummalla tahansa voimassa olevalla SYKETTÄ-tarralla, eli myös palloilutarralla!

Kesätunnit 16.5.–19.6.

Kesätunnit 15.–28.8.


Miten kesätunnit toimivat?


Palloiluvuorot

Studentia kesä- ja heinäkuu

Studentia elokuu


Kuntosalit

Studentia, kesä-heinäkuu ja elokuu

Snellmania, kesä-heinäkuu ja elokuu

Kunnonsalin ja KuoFitin kuntosalivuorot

Kunnonsalin ja Kuofitin kuntosalivuoroille ilmoittaudutaan liikuntakalenterin kautta.


Liikuntavälineiden lainaus kesällä

Voit lainata liikuntavälineitä ISYYn toimistolta sen aukioloaikoina 16.6. asti. ISYYn toimiston ollessa kesätauolla 20.6.–31.7. liikuntavälineitä voi lainata Studentian vahtimestareilta maanantaisin ja torstaisin klo 10–11 ja 15–16 välisenä aikana. Liikuntavälineiden laina-aika on maksimissaan yksi viikko ja palautus tapahtuu laina-aikojen puitteissa. Listan ISYYn toimistolta lainattavista liikuntavälineistä löydät täältä.

Huomioithan että 23.6. Studentian ovet on auki klo 13 asti, joten liikuntavälineitä voi lainata klo 10–11 välisenä aikana. 24.6. Studentian liikuntatilat on suljettu.


Yhteistyökumppaneiden kesätarjoukset


Minulla ei ole vielä tarraa, mitä teen?

Kevään palloilutarralla (17 €) voit käyttää kaikkia kesän palveluja. Tarran voit ostaa kätevästi SYKETTÄ-verkkokaupasta myös keskellä kesää. Lataa puhelimeesi SYKETTÄ Kuopio -sovellus, niin liikuntatarrasi kulkee aina mukana puhelimessa! Kevään tarra on voimassa 31.8. asti.

Varaudu tulevaan lukuvuoteen, ja osta ensi vuoden SYKETTÄ-tarra jo nyt! Ensi syksyn ja lukuvuoden tarrat tulevat myyntiin 1.6. ja ovat voimassa jo nyt, eli uusilla tarroilla voit osallistua myös kesän palveluihin 1.6. alkaen!Kommentoi