Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kesän SYKETTÄ-tarjonta ja kuumimmat yhteistyökumppaneiden tarjoukset!

Kirjoitettu: 23.5.2016 10:22


The summer is crazy!


Luulitko, että SYKETTÄ-liikkujan täytyy etsiä uusia liikuntatuulia kesän ajaksi? Luulit väärin! 🙂 Tänä kesänä meillä on ensimmäistä kertaa omaa kesäryhmäliikuntaa, kuntosalille pääsee nostamaan rautaa ja SYKETTÄ trainer palvelee. Lisäksi yhteistyökumppaneillamme on hienoja kesätarjouksia juuri sinulle, SYKETTÄ-tarran omistaja! Jos et vielä kuulu tähän onnelliseen joukkoon, niin asia on helppo korjata – SYKETTÄ-nettikauppa palvelee vihdoin!


SYKETTÄ – Kesä 2016


UUTUUS! Ulkotreenit kesä- ja elokuussa 31.5.-23.6. sekä 2.8.-25.8.


Sitä on toivottu ja nyt sitä saa – SYKETTÄ-kesätunnit! Kesällä liikumme Studentian rannassa raittiissa ulkoilmassa. Palloilutarra on kesällä myös ryhmäliikuntatarra – voit osallistua ulkotreeneihin kummalla tahansa voimassa olevalla SYKETTÄ-tarralla! Kaikki muut kesän treenit pidetään Studentian edessä rannassa, paitsi porras- ja mäkitreeni, joka pidetään Puijolla.

Tutustu tuntikuvauksiin täällä:

Pihakuula
Zumba
KesäDance
Porras- ja mäkitreeni
Summer bootcamp
Selkä & core


Ulkotreenien UKK – Usein Kysytyt Kysymykset


Miksi?
Jotta Sykkivää elämää olisi ympäri vuoden! 😉 Testataan Sykkeen kesätunteja – tervetuloa mukaan ja anna meille palautetta! 

Milloin?
Palvelut ovat tarjolla kesä- ja elokuussa. Tarkemmin 31.5.-23.6. sekä 2.8.-25.8.

Missä?
Kaikki tunnit pidetään Studentian rannassa, Studentian ja Savilahden välisellä alueella. Porras- ja mäkitreeni pidetään Puijolla, kokoontuminen on ennen tunnin alkua Puijon stadionin huoltorakennuksen edessä.

Meillä ei ole liikuntasaleja käytettävissä kesällä ilta-aikaan, joten nämä tunnit on ulkoliikuntaa parhaimmillaan, kelistä piittaamatta!

Hinta?
Jos sinulla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra, kaikki palvelut kuuluvat myös kesällä tarran hintaan – kesällä myös palloilutarra oikeuttaa ryhmäliikunnan käyttöön! Uudet käyttäjät pääsevät kesäksi mukaan 15 euron hintaisella palloilutarralla! Kaikki tarrat ovat voimassa 31.8.16 asti.


Kuinka tämä toimii?Kuntosalien ja palloiluhallien aukioloajat


HUOM! Studentian liikuntasaliin tehdään katsomoremontti heinäkuussa. Tarkennamme päivämäärät heti kun ne tiedämme. Kuntosali käytössä kuvassa mainitun mukaisesti joka tapauksessa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SYKETTÄ trainer


SYKETTÄ Trainer on aina valmiina sinua varten. Yksilöllinen kuntosaliohjaus on mahdollista läpi kesän, älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Tutustu trainereihimme täällä ja valitse, haluaisitko treffata kesällä Heidin, Marin, Tiitan vai O-P:n kanssa.


Count me in! Mistä saan tarran?


Huom! Palloilutarra on nyt myös ryhmäliikuntatarra: palloilutarralla saat osallistua kaikkiin ohjattuihin kesän ulkotreeneihin!

Myyntipisteet avoinna:
ISYY:n kampustoimisto Lukema ma, ti, to klo 10-15, pe 10-13, suljettu keskiviikkoisin. Katso poikkeusaukiolot ISYY:n sivuilta! Lukema sulkee ovensa kesäksi 17.6.
Café SAVOTTA avoinna ma-to 7.45-15 ja pe 7.45-14. Kahvila sulkee ovensa kesäksi 27.5.

Nyt myös SYKETTÄ-nettikauppa on auki! Osta 15 euron arvoinen palloilutarra, ja saat sillä kaikki palvelumme 31.8. saakka! Kun maksat verkkokaupan kautta, pääset heti ilmoittautumaan kaikille tunneille ja varaamaan vapaita vuoroja saleista.

Näin nettikauppa toimii:
1 – Osta haluamasi tarra (kesällä 15 € palloilutarra) nettikaupan kautta. Pääset heti ilmoittautumaan tunneille ja varaamaan vapaita vuoroja.
2 – Nouda tarra opiskelija- tai henkilöstökorttiisi SYKETTÄ-myyntipisteestä tai niiden ollessa suljettuna Studentian vahtimestareilta. Vahtimestarit tavoitat kätevästi esimerkiksi ennen kesätunnin alkamista.
3 – Todista vahtimestareille ostaneesi tarra verkkokaupan kautta näyttämällä esim. puhelimella SYKETTÄ-profiilisivusi, jossa tarrasi näkyy.


Syksyn liikuntakalenteri julkaistaan 17.8.


Syksyn liikuntakalenteri julkaistaan elokuun 17. päivä ja tarramyynti alkaa 1.8.16. Koko vuoden tai kevään tarrasi on voimassa elokuun loppuun asti, jonka jälkeen vietämme ilmaisia liikuntaviikkoja. Ilmaisten viikkojen jälkeen täytyy uusi tarra olla hankittuna!


Yhteistyökumppaneiden kesätarjoukset


Kuntokeskus Alfido


Ohjattu Gym Circuit kesätiistaisin

Yksikin tehokas liikuntakerta viikossa riittää ylläpitämään vaivalla ansaittua lihaskuntoa kotvan aikaa – Gym Circuit on turvallinen ja vaikuttava keino lihaskunnon ylläpitämiseen.

Harjoittelu tapahtuu kuntopiirimäisesti, eli kussakin suorituspisteessä tehdään tietty aika töitä ja siirrytään sitten seuraavaan. Liikkeitä tehdään laitteissa kevyehköllä kuormalla, omalla kehon painolla tai apuvälineitä, kuten fysiopalloa ja kahvakuulaa, hyödyntäen. Hauskaa ja vaihtelevaa! Ohjaaja näyttää liikkeiden suoritustekniikan ja auttaa tarvittaessa yksilöllisesti.

Gym Circuit Alfidossa kesätiistaisin klo 17-18 elokuun loppuun asti (31.5.-30.8., eli yhteensä 14 kertaa). Hintaa vaivaiset 59 euroa!

Kuntokeskus Alfido
Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio
www.alfido.fi


Element Studio


Kuntosalin käyttö + Hikiliikkuja-tunnit hintaan 49€/kk kolmen kuukauden ajan, ei avausmaksua!
Pelkkä kuntosalin käyttö 29 €/kk.

Element Studio
Maaherrankatu 21, 70100 Kuopio
p. 050 911 2850, e.palaute@elementstudio.fi
www.elementstudio.fi


Kuntokeskus HUIPPU


Sata päivää satasella!! SYKETTÄ-tarralla saat kesäkortin hintaan 99 €. Kortti on voimassa elokuun loppuun asti ja se oikeuttaa kuntosalin ja Huipun ryhmäliikunnan vapaaseen käyttöön.


Ready.Set.Pole!


RSP:llä on menossa kesäjäsenyyskampanja, jossa kultajäsenyys (sisältäen kaikki Ready.Set.Polen tunnit) on opiskelijoille 65€/kk kolmen (3) kuukauden mittaisella sopimuksella. Tämä tarjous on voimassa kaikille opiskelijoille, et tarvitse SYKETTÄ-tarraa.


VOEMA Kuopion kiipeilykeskus


Tämän halvemmalla ei boulderoimaan pääse!
VOEMAn & Sykkeen kiipeilykeskiviikot on täynnä tarmoa, naurua ja onnistumisen kokemuksia! Joka kuukauden eka keskiviikko SYKETTÄ-tarralla boulderointi 5€  (sis. kenkävuokran).

Kesällä keskiviikot osuvat päivämäärille 1.6., 6.7. ja 3.8. Tule mukaan!

Lue Dream Teamin kiipeilykokemuksista täältä ja tutustu huhtikuun kuukauden lajiin.


Tarinagolf


Opiskelijat (opiskelijakortilliset 1985-1993 syntyneet), jotka ovat Tarinagolfin jäseniä, saavat  kausipelioikeuden hintaan 400€, mikä on edullinen mahdollisuus pelata golfia rajattomasti kauden aikana. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus pelata maksamalla yksittäinen greenfee puoleen hintaan – normaali greenfeen hinta vaihtelee 45e – 60€ välillä.

Tarinagolf Oy
Tarinagolfintie 19, 71800 Siilinjärvi
puh. 02 01 87 87 06
riitta.tuunainen@tarinagolf.fi
www.tarinagolf.fi


Löysitkö itsellesi sopivan tarjouksen? Vilkaset myös muut voimassa olevat SYKETTÄ-edut tarjoukset-sivulta!

Kommentoi