Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Väriä lautaselle –kasvisruokailtaTiedot

Paikka Canthia, opetuskeittiö, 4. kerros, luokat CA401 ja CA402 (Yliopistonranta 1 C, 70210 Kuopio)
Ajankohta 9.11.2017 klo 16:30 - 20:30
Tyyppi Tapahtuma
Vastaava Hilla Martikainen
Osallistujia 14 / 14
Lisätietoja Väriä lautaselle –kasvisruokailta

HUOM! OSALLISTUMISMAKSU ALENNETTU 6 EUROON!

Kaipaatko vaihtelua ruokavalioosi tai inspiraatiota kokkailuun? Haluatko vähentää lihan kulutusta ja oppia käyttämään kasvikunnan tuotteita ja kasviproteiinin lähteitä monipuolisemmin? Tai kaipaatko yhdessä kokkaamisen iloa ja yhteistä ruokahetkeä kavereiden kanssa?

Väriä lautaselle –kokkausillassa valmistamme useita helppoja, edullisia ja opiskelijan arkeen soveltuvia kasvisruokia ja illan päätteeksi herkuttelemme täydellä kattauksella yhteisen pöydän ääressä. Kurssilta saat uusia ideoita kotikeittiöön ja vinkkejä monipuolisen ja herkullisen kasvisruoan valmistamiseen. Kurssi soveltuu kaikille keittotaidoista ja ruokavaliosta riippumatta.

Sitova ilmoittautuminen liikuntakalenterin kautta 6.11. mennessä. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoita niistä Hillalle (hilla.martikainen[at]gmail.com) viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mukaan mahtuu 14 nopeimmin ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 6 € kulujen kattamiseksi ja maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssin ohjaa laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Hilla Martikainen.

Kurssi pidetään ravitsemustieteen yksikön opetuskeittiössä Canthialla. Opetuskeittiö sijaitsee Canthia-rakennuksessa (Yliopistonranta 1 C), 4. kerroksessa. Helpoiten pääset tulemalla sisään KYS:n puoleisesta E-ovesta. Luokat CA401 ja CA402 löytyvät käytävän päästä oikealta.

KASVISRUOKAILLAN MENU:

*Linssikeitto beluga-linsseistä
*Ruokaisa talvisalaatti
*Kauraiset teeleivät
*Vegaaniset pinaattiletut
*Porkkana-papulevite
*Tomaattinen pesto
*Pähkinäinen linssicurry
*Vegekiusaus härkäpapurouheesta texmex-tyyliin
*Härkispyörykät kaurakermakastikkeessa
*Nyhtökaura-punajuurivuoka
*Porkkanakakku
* Vegaaninen mutakakku

Muutokset menussa mahdollisia ja osallistujamäärästä riippuvaisia. Toivottavasti saadaan kurssi täyteen, niin saadaan kaikki ruokalajit toteutettua! :)

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 72 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!