Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

LIIKUNTAILTAPÄIVÄ: Bachata tanssitunti



Tiedot

Paikka Tanssikoulu Dancepartner (Ajurinkatu 16, 70100 Kuopio)
Ajankohta 13.2.2018 klo 13:00 - 14:00
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 7 / 30
Lisätietoja Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa kehittynyt musiikki- ja tanssityyli. Bachata-musiikki on tunnelmallista ja rytmikästä. Tanssina bachatalle on ominaista liikkeiden luontevuus ja rentous. Bachatan tanssiminen on mukavaa ensiaskelista alkaen. Pidemmälle edettäessä lajissa on syvyyttä hienoon tanssitaituruuteen asti. Pientä demoa siitä minkälaista tanssia tanssimme löydät täältä: https://youtu.be/V08IHgWpXAI.

Sisältö: Opetamme bachatan perusaskeleet, viemisen ja seuraamisen perusteita sekä muutaman yksinkertaisen kuvion, joilla pääsee hyvin alkuun. Pääasia on iloita kehon liikehdinnästä hyvän musiikin tahtiin.Tunnillamme noin puolet tanssista on soolo- ja puolet paritanssia. Omaa tanssiparia ei tarvitse olla, pariosiossa yleisesti vaihdetaan paria, mutta voi tanssia myös oman parin kanssa.

Paikka: Kauppakeskus IsoCee, 1. krs, katutaso. Ajurinkatu 16, Kuopio. Tanssisali on ensimmäisessä kerroksessa Finnkinon ja Lääkäriasema Cantin välissä oleva Kuopion taideopiston tanssisali. Videopastuksen paikkaan löydät sivuiltamme http://dancepartner.fi/viikkotunnit/

Varusteet: Tunnille suosittelemme rentoja vaatteita, joissa tykkäät olla, ja joissa on vaivatonta liikkua. Vaatetuksena voi olla joustavat farkut/kollegehousut, toppi/t-paita. Jalkineina käyvät kaikenlaiset sisäkengät ja tossut.

Opettajat: Petri Sipola ja Elina Vartiainen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!