Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

LAJIKOKEILU: LaitesukellusTiedot

Paikka Niiralan uimahalli (Hannes Kolehmaisen katu 3 , 70110 KUOPIO)
Ajankohta 10.12.2018 klo 19:30 - 22:00
Tyyppi Lajikokeilu
Osallistujia 4 / 4
Lisätietoja MITÄ? Laitesukelluksen lajikokeilu Kuopion Urheilusukeltajien opastamana! Opi tärkeimmät laitesukeltajan taidot ja pääse testaamaan niitä heti allasolosuhteissa. Dream Team kävi kokeilemassa tätä ja oli ihan innoissaan! Lue blogista: https://sykettä.fi/kuopio/fi/dream-team-laitesukellus/

MISSÄ? Niiralan uimahalli, Hannes Kolehmaisen katu 3

MILLOIN? Maanantaina 10.12. klo 19.30-22.00

RYHMÄKOKO? 4 henkeä. Ryhmäkoko on tarkoituksella pieni, että jokainen pääsee varmasti oppimaan tärkeät perustaidot ja saa aikaa pinnan alla seikkailemiseen!

HINTA? 15 €. Kurssimaksu maksetaan ennen kokeilua tilille ohjein, jotka tulevat sähköpostitse kurssi-ilmoittautumisen umpeutumisen jälkeen.

VARUSTEET? Uimapuku, pyyhe ja 50 snt kolikko uimahallin pukukaappia varten. Saunomaan saa jäädä vielä kokeilun jälkeen, eli ota saunakamat mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN? Vain SYKETTÄ-tarralla! Ilmoittautuminen liikuntakalenterin tapahtuman kautta VIIMEISTÄÄN torstaina 6.12., jotta saamme ryhmäkoon ajoissa selville. Ilmoittautumisen voit perua torstaihin 6.12. mennessä (tasan 4 vrk ennen kokeilua), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvoitettu maksamaan kurssimaksun.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 96 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!