Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Liikuntailtapäivä: PilatesTiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 3, 70200 Kuopio)
Ajankohta 2.10.2019 klo 13:00 - 13:55
Tyyppi Tapahtuma
Vastaava Kaisa Purmonen
Osallistujia 40 / 40
Lisätietoja Tunnin ohjaa Kati Koponen, PilatesRoom.

Tällä tunnilla huomio kiinnitetään ennen kaikkea syviin vatsa- ja selkälihaksiin, lantionpohjaan ja lavanseutuun. Yhdessä ne muodostavat kehon ydintuen, jonka aktivointi on jokaisen liikkeen perusta niin muussa treenissä kuin tavallisessa arjessakin. Tunti toimii myös oivana oheistreeninä lajille kuin lajille. Parhaimmillaan tämä tunti on hetki, jossa treenaat täysin (omaan napaan) keskittyneenä ja tietoisena keskivartalossa tuntuvasta työstä. Tunnin jälkeen tunnet olosi virkeäksi, vahvaksi ja ryhdikkääksi, ehkä vähän pidemmäksikin. Tunnilla ei tarvita kenkiä, mutta mukaan kannattaa ottaa pieni pyyhe.

Liikuntailtapäivän toiminnot ovat avoimia kaikille UEF:n ja Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle. Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa voidaksesi osallistua tapahtumiin.

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 1.10., TASAN 1vrk ennen tapahtumaa, jos et pääse mukaan. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!