Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Liikuntailtapäivä: Sisäpyöräily, kevytTiedot

Paikka Kunnonsali, Kuopio (Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio)
Ajankohta 2.10.2019 klo 15:00 - 16:00
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Kunnonsali Kuopio
Osallistujia 28 / 30
Lisätietoja Sisäpyöräily on kaikille sopiva liikuntamuoto kunto- tai taitotasosta riippumatta. Jos osaat pyöräillä edes apupyörillä, pärjäät spinningissä. Loppujen lopuksi tunneilla rasitustason määrää kuitenkin jokainen pyöräilijä itse, joten jokaisella tunnilla voi halutessaan tehdä ohjauksesta riippumatta rankan tai kevyemmän treenin.

Kevyt tunti sopii kaikille! Aloittelija oppii kevyellä tunnilla polkemisasennon, pyörän säädöt ja tehokkaan ja taloudellisen polkemistekniikan. Kokeneella polkijalle tämä on palauttava harjoitus, jossa voi hioa tekniikan kuntoon.

Ohjaajana: Suvi Raasu

Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Muista perua ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 1.10., TASAN 1 vrk(24h) ennen tapahtuman alkua, jos et pääse mukaan. Osalle ulkopuolisten tarjoamia tunteja perumiset pitää olla tiedossa aiemmin. Tämä on kerrottu tapahtuman tuntikuvauksessa, joten lue kuvaukset huolellisesti.

Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta klikkaamalla ko. tapahtumaa tai yläpalkin omat ilmoittautumiset -kohdasta perumalla tapahtumaan osallistuminen. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
– Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
– Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!