Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Liikuntailtapäivä: Mysteeri Kuopio sokkopeli, ryhmä 2Tiedot

Paikka Muu liikuntapaikka (katso tuntikuvauksesta / see the class description, 70100 Kuopio)
Ajankohta 2.10.2019 klo 15:15 - 16:15
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 5 / 5
Lisätietoja Ilmoittaudu liikuntailtapäivänä jännittävään pakohuonepeliin sokkona!
Pakohuonepeli järjestetään Mysteeri Kuopiolla, Tulliportinkatu 34 A.
Sokkopelii tarkoittaa, ettet tunne muita osallistujia ennestään: ryhmäsi koostuu muista ilmoittautuneista liikuntailtapäivän viettäjistä!

- Minimi 3 henkilöä, maksimi 5 henkilöä per huone
- Ilmoittaudu viimeistään vuorokautta aiemmin (1.10. pelin alkamisajankohtaan mennessä), jotta tiedämme, toteutuuko sokkopeli! Myös osallistumisen peruuttaminen päättyy 1.10.
-Pelin maksu paikan päällä, hinta riippuu osallistujien määrästä. Katso hintatiedot https://www.mysteeri.com/pakohuone-kuopio/hinnat/

Klo 15.15 Sokkopeli, huone: Paholaisluokka

Aivan kuin kouluvuosista olisi kulunut vain hetki… Noista ikivanhoista hetkistä biologian opettaja Ruutasen tunnit jäivät erityisesti mieleen omituisuutensa vuoksi. Ruutasen nimikkolauseeksi jäikin: ”Kuka nyt ei pitäisi pienten eläinten leikkelyä mielenkiintoisena!” Huhu kertookin, että herra Ruutanen on muuttunut vanhoilla päivillään entistäkin erikoisemmaksi ja siirtynyt aina vain isompien demonstraatiokappaleiden pariin. Nyt Ruutanen on lähettänyt teille luokkakokouskutsun, jossa hän kertoo jäävänsä pian eläkkeelle ja siksi haluavansa antaa viimeisen luentonsa.
Raikaako suvivirsi vielä viimeisen kerran vai onko kokouksen syy jotain kammottavampaa…?

PERUMINEN liikuntailtapäivänä

Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Muista perua ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 1.10., TASAN 1 vrk(24h) ennen tapahtuman alkua, jos et pääse mukaan. Osalle ulkopuolisten tarjoamia tunteja perumiset pitää olla tiedossa aiemmin. Tämä on kerrottu tapahtuman tuntikuvauksessa, joten lue kuvaukset huolellisesti.

Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta klikkaamalla ko. tapahtumaa tai yläpalkin omat ilmoittautumiset -kohdasta perumalla tapahtumaan osallistuminen. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
– Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
– Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

SYKETTÄ-tiimin yhteystiedot löydät kotisivuilta

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!