Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Ystävänpäivä RVP/1Tiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 3, 70200 Kuopio)
Ajankohta 14.2.2020 klo 15:00 - 15:55
Tyyppi Teho / syke
Ohjaaja Wilhelmiina Filppula
Osallistujia 24 / 35
Lisätietoja Nosta SYKETTÄ ystävän kanssa! Tälle tunnille voit ottaa mukaan tarrattoman opiskelija- tai henkilöstökaverin. Kaverin ei tarvitse ilmoittautua. Luvassa hikistä ja kivaa yhdessä tekemistä vanhojen sekä uusien ystävien kanssa!

RVP, eli reisi-vatsa-peppu-tunti keskittyy edellä mainittujen lihasryhmien harjoittamiseen. Tehokkaiden lihaskuntoliikkeiden ja sykettä nostattavien hyppyjen ansiosta tunti on vartaloa kiinteyttävä ja lihaskuntoa kehittävä. Liikkeet suoritetaan pääosin kehonpainolla, mutta esimerkiksi kuminauhat tulevat tunneilla tutuiksi. Tekniikat käydään aina huolellisesti läpi ja ohjeistan, kuinka tuntuma saadaan varmasti oikeille lihasryhmille.

Jokainen liike on sovellettavissa kuntotasosi mukaan, eli myös polvivaivaiset ovat tervetulleita tunnille. Alku- ja loppulämmittelyt eivät sisällä askelsarjoja, joten tunti sopii myös vähemmän liikkuneille. Mukaasi tarvitset vain sisäliikuntavarustuksen ja juomapullon. Todistetaan yhdessä, että treenaaminen voi olla samaan aikaan hauskaa ja tehokasta!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!