Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

LesMills BARRE, liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Liikunta- ja fysiostudio Tempo (Puijonkatu 27, 70100 Kuopio)
Ajankohta 7.10.2020 klo 13:00 - 13:45
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Sirpa Risto
Lisätietoja Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Studio Tempo on naisten hyvinvointikeskus, mutta liikuntailtapäivän sekä SYKETTÄ-kalenterin tunneille ovat kaikki tervetulleita!

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 6.10. TASAN 1vrk ennen tapahtumaa, jos et pääse mukaan. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja peruutuksista https://xn--sykett-gua.fi/kuopio/fi/liikuntailtapaiva/


Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.