Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Opistotien kulkuavaimen palautus viimeistään 31.3.

Kirjoitettu: 11.1.2021 09:46


Palauta Opistotien kulkuavain viimeistään 31.3.2021!
Emme palauta enää tämän jälkeen panttimaksuja.

Pantin saavat takaisin ne käyttäjät, joilla on ollut lukuvuoden 2019-2020 tai kevään 2020 SYKETTÄ-tarra. Avaimen palautusaikaa pidennettiin viime keväänä koronan aiheuttaman palvelupisteiden kiinni olemisen vuoksi, minkä vuoksi pantteja palautetaan edelleen.

1 – Sinulla on Microkadun kampukselta saatu kulkuavain, johon on yhdistetty kulkuoikeus Opistotien liikuntatiloihin. >>  Kun valmistut, avain palautetaan Technopolikselle.

2 – Olet saanut kulkuavaimen yhdestä myyntipisteestämme. Saat panttimaksun takaisin, kun palautat avaimen hyvässä kunnossa. Arvostaisimme kovasti, jos palauttaisit myös avaimen, josta et ole maksanut panttia.

Avaimen voit palauttaa siihen palvelupisteeseen, josta sen sait ja johon olet maksanut panttimaksun. Tarkista ISYYn kampustoimisto Lukeman ja KUTOPin aukioloajat heidän omilta sivuiltaan.

Mikäli et mitenkään pääse asioimaan kyseisessä palvelupisteissä, tai et ole maksanut avaimesta panttia, voit postittaa avaimen alla olevaan osoitteeseen. Muista kertoa nimesi, yhteystietosi, tilinumerosi ja mistä myyntipisteestä olet saanut avaimen (jos olet maksanut avaimesta pantin).

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta / Paula Ruokonen
Microkatu 1, PL 6
70201 KUOPIO

Kiitos!Kommentoi