Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Palautteen aika! Missä onnistuimme, mitä jäit kaipaamaan keväällä 2016?

Kirjoitettu: 26.4.2016 12:56


On tullut aika laittaa risut ja ruusut jakoon!


Oletko käynyt ryhmäliikuntatunneillamme keväällä 2016? Siinä tapauksessa tämä viesti koskee juuri sinua. Keräämme palautetta kevään ryhmäliikuntatuntien osalta 15.5. asti.

Tykkäsitkö kuin hullu puurosta vai jäikö juuri oma lempituntisi puuttumaan? Saiko joku tietty ohjaaja sinut huhkimaan ihan ekstrakovaa tunnilla? Onko sinulla hyviä ideoita ensi syksyä varten? Antamalla palautetta varmistat, että omat suosikkituntisi löytävät tiensä myös ensi syksyn kalenteriin!

Kaikki palaute on toivottua, joten klikkaa itsesi alla olevasta linkistä kyselyyn! Kyselyyn vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin ja se on auki 15.5. saakka. Vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl syksyn 2016 ryhmäliikuntatarroja.

TÄSTÄ KYSELYYN!

P.S. Tuntuuko kyselyyn vastaaminen raskaalta tai haluatko antaa palautetta muusta kuin ryhmäliikuntatunneista? Anna palautetta täällä.

Kommentit

    Irma Pääkkönen
    3.5.2016 klo 10:27

    Kiitokset runsaista ”itsehuolto” kursseista – mm core, jooga&pilates oli ”mun juttu”. Näitä ehdottomasti syksylläkin ja eri vaihtoehtoina, että voi valita edes jonkun oman aikataulun mukaan. On kurjaa jos on vain yksi tunti ja työmenoja sattuu sille kohdalle, niin voi mennä parikin viikkoa ennen kuin pääsee mukaan seuraavan kerran. Voisiko aamucore alkaa klo 7, kun monesti aamupalaverit alkavat 8.15 joten pitää jättää koko tunti väliin. Mitenhän onnistuisi core lounastauon aikana …..

    Lavista syksystä kevääseen yhtenä perusvaihtoehdoista!


Kommentoi