Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Ravitsemusasiantuntijaksi SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnalle?

Kirjoitettu: 2.12.2019 11:19


SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta hakee ravitsemusasiantuntijaa edistämään Kuopion korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia! 

Ravitsemusasiantuntijan työtehtäviin kuuluu:

Työtä voi tehdä joustavasti etänä oman aikataulun mukaan, ohjaukset tapahtuvat Kuopiossa, yliopiston kampuksella.

Toivomme, että sinulla hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemusta yksilöohjauksesta ja rohkeutta esiintyä. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää organisointi- ja ajanhallintakykyä sekä itsenäistä työotetta. Tarjoamme yksilöohjausta myös englanniksi, joten englanninkielen taito katsotaan eduksi. Hakeaksesi, sinun tulee olla vähintään 3. vuosikurssin ravitsemustieteen opiskelija, mutta mielellään maisterivaiheen ravitsemustieteen opiskelija tai jo valmistunut ravitsemusterapeutti. 

Hae siis mukaan iloiseen ja rentoon SYKETTÄ-tiimiin! Työ on erinomainen mahdollisuus pian valmistuvalle tai vastavalmistuneelle ravitsemusterapeutille vahvistaa ammatillista osaamista sekä monipuolistaa ravitsemusterapeutin työssä tarvittavia taitoja. Saat toimia itsenäisesti, tietenkin liikuntasuunnittelijoiden tuella, ja omaa luovuuttasi käyttäen. 

Ravitsemusasiantuntijalle maksetaan palkkaa 13 €/h toimistotöistä sekä asiantuntijatöistä 20-40 €/h tehtävästä riippuen. Lisäksi saat käyttöoikeuden kaikkiin korkeakoululiikunnan palveluihin. 

Työ alkaa sopimuksen tammikuun alkupuolella ja nykyinen ravitsemusasiantuntijamme Henna auttaa sinut alkuun. Työsopimus tehdään Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kanssa ja aina lukukaudeksi kerrallaan.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja CV sähköpostilla paula.ruokonen@savonia.fi Haku päättyy 8.12.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae mahdollisimman pian! 

Lisätietoja työnkuvasta voi kysyä Henna Kurulta (hennakur@student.uef.fi)

Lisätietoja työsuhteesta voit kysyä korkeakoululiikunnan suunnittelijoilta: 

Paula Ruokonen, paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, sirpa.risto@isyy.fi, 044 576 8446

Kommentoi