Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ etsii ryhmäliikunnanohjaajia syksyksi 2019!

Kirjoitettu: 15.4.2019 12:54


Haemme iloiseen SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia ja kannustavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2019. Ohjatuilla tunneilla innostetaan korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilöstöä liikkumaan matalalla kynnyksellä positiivisessa ympäristössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden puitteissa. Oletko se sinä?

Mitä, missä, milloin?

Syksyllä työt alkavat viikolla 36 (2.9. alkaen) ja päättyvät viikolle 49 (8.12.2019 asti). Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti, tuntien ajankohta on yleensä arkipäivinä aamuisin, iltapäivisin ja iltaisin. Tunteja on mahdollista ohjata jonkin verran myös viikonloppuisin. Sitouduthan koko kaudeksi!

Ohjauspalkka on 30€/ 60 min. sisältäen suunnittelutyön. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa Itä-Suomen yliopiston kampuksella (Snellmania, Yliopistonranta 1 ja Studentia, Yliopistonranta 3) ja Savonia-amk:n Opistotien kampuksella (Opistotie 2).

Meillä on mukavaa! Työn sisältö on joustava, tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Toivomme, että olet itseohjautuva ja reipas ja sinulla on aiempaa ohjauskokemusta. Eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Sinulla on vastuuntuntoinen asenne ja itsenäinen työote. Meillä puolestaan on sinulle kiva työporukka ja joustava, palkitseva työ!

Täytä hakulomake TÄÄLLÄ.

Haku on auki 2.5.2019 saakka.


Lisätietoja


Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, korkeakoululiikunnan suunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi, 044 576 8446Kommentoi