Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Ilmaiset kokeiluviikot 4.–17.9.2023


Kutsumme Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaisille liikuntaviikoille 4.–17.9.2023. Luodaan yhdessä aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö!

Ilmaisten kokeiluviikkojen ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Kalenteristamme löydät tunteja niin aloittelijoille kuin himotreenaajille ja valikoimissa on jokaiselle jotain. Liikuntakalenterin suunnittelussa olemme pyrkineet huomioimaan liikkujilta saamamme palautteen ja sen vuoksi kalenteriin on lisätty muun muassa ilmajoogatunteja sekä vesijumppaa Kuntolaaksossa.

Ilmaisten kokeiluviikkojen yhteydessä vietetään myös liikunnallinen SYKETTÄ Appro, jossa keräämällä osallistumismerkkejä SYKETTÄ-tunneilta appropassiin saat haalarimerkin, sekä voit osallistua huikeiden palkintojen arvontaan! Lue lisää approsta täältä.


Toimi näin:

1) Rekisteröidy SYKETTÄ-palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista.
2) Tutki valikoimaa syksyn liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjaudu sivustolle verkkosivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


Muista peruutuspaikat

Ilmoittautuminen tunneille aukeaa seitsemän vuorokautta ennen tunnin alkua, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kuitenkin unohdit ilmoittautua tunnille tai se on jo täynnä, niin ei hätää – kurkkaa peruutuspaikat! Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua, jonka jälkeen on vielä hyvä hetki tarkistaa viime hetken peruutukset. Aamutunneilla, jotka alkavat ennen klo 10 aamulla, perumisaika on 12 h. 


Entä ilmaisten liikuntaviikkojen jälkeen?

Maanantaina 18.9.2023 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra opiskelija- tai henkilöstökortissaan tai mobiilisovelluksessa. Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ-liikuntapalveluihin maksamalla edullisen liikuntamaksun joko syksyksi tai koko lukuvuodeksi.

Maksa tarra verkkokaupassa ja käytä virtuaalista tarraa (mobiilisovellus SYKETTÄ Kuopio saatavilla Androidille ja iOSille) tai hae tarra korttiisi jostain myyntipisteestämme!

Mistä niitä tarroja saa?

Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostetun tarran voit noutaa myyntipisteestä sinulle sopivana aikana tai käyttää android-sovellusta SYKETTÄ Kuopio. Ostettu tarra on heti voimassa, eli tunneille ilmoittautuminen onnistuu välittömästi.

ISYYn kampustoimisto Lukema / Yliopistonranta 3

Tarkista ko. päivän aukioloajat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan etusivulta.

Bar&CafeSAVOTTA, Microkatu 1, 1. krs, kampussydän

Tarkista ko. päivän aukioloajat opiskelijakunta SAVOTTAn verkkosivuilta.

Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista täältä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muista rekisteröityä SYKETTÄ-liikkujaksi ennen tarran ostamista. Se tapahtuu siis täällä.

Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!
ps. kurkkaa myös some!

Facebook: facebook.com/sykettakuopio
Instagram: @syketta_kpo
TikTok: @syketta_kpo