Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Kuopio online

Kirjoitettu: 5.1.2021 15:58


Käynnistämme kevätkauden 11.1. online-tuntien merkeissä! Tunneille voi osallistua kaikilla voimassaolevilla SYKETTÄ-tarroilla.

Ohjeet osallistumiseen

Jos sinulla on ollut voimassa oleva SYKETTÄ-tarra ennen 6.1., olet saanut sähköpostiisi kestolinkin kaikille tunneille 7.1. Tarkista myös roskapostisi!

Online-tuntien aikataulu ja tuntikuvaukset:

MAANANTAI
klo 17.00 Kehonhuolto: Kevyt ja rauhallinen huoltava tunti, joka koostuu kroppaa herättelevästä lämmittelystä, liikkuvuutta kehittävistä dynaamisista ja staattisista venytyksistä, liikehallintaa ja lihasvoimaa kehittävistä harjoitteista sekä rentoutuksesta. Tunti sopii kaikille!
klo 19.00 Shuffle (18. ja 25.1.): Shuffle dance on vauhdikas tanssilaji, jota tanssitaan edm-musiikin tahtiin. Tunnilla harjoitellaan cutting shapes – sekä melbourne -tyylien alkeita ja yhdistellään liikkeitä yhtenäiseksi koreografiaksi. Tunti sopii aloittelijoista kokeneisiin.

TIISTAI
klo 16.00 Hyvä ryhti: Hyvä ryhti -tunnin tavoitteena on edistää selän ja niska-hartiaseudun toimintaa, liikkuvuutta ja hallintaa. Tunnilla käytetään välillä jumppakeppiä, esimerkiksi mopin varsi sopii tähän hyvin!
klo 17.00 Hathajooga: Hatha on hyvin lempeä ja rauhallinen joogamuoto, joka sopii kaikille. Tunnilla panostetaan oman kehon kuunteluun hengityksen ja erilaisten asanoiden, kuten venytysten ja kiertojen avulla. Liikkeitä toistetaan useamman minuutin ajan, jolloin lempeäkin liike on tehokas.
klo 18.00 RVP: RPV-tunnilla keskitytään nimensä mukaan reiden, pakaran ja vatsan alueen lihasryhmien harjoittamiseen. Tehokkaiden lihaskuntoliikkeiden ja sykettä nostattavien hyppyjen ansiosta tunti on vartaloa kiinteyttävä ja lihaskuntoa kehittävä. Liikkeet ovat sovellettavissa kuntotasosi mukaan, eli myös aloittelijat ovat tervetulleita tunnille. 

KESKIVIIKKO
klo 8.00 Aamucore: Tällä tunnilla keskivartaloa treenataan kokonaisvaltaisesti ja toiminnallisesti, lihasten luonnolliset toimintaroolit ja lihastoimintaketjut huomioiden.
klo 17.00 Lempeä vinyasa: Lempeä ja virtaava joogaharjoitus, joka edistää kehon tasapainoa, voimaa ja venyvyyttä. Sopii kaikille!
klo 18.00 Villasukkatreeni: Monipuolinen kehonpainotreeni, jossa pääset kasvattamaan sekä lihasmassaa, että aerobista kuntoa. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, sillä kaikkiin liikkeisiin löytyy helpompi ja haastavampi variaatio. Ota tunnille mukaan villasukat!
klo 19.00 Vatsatanssi: Bellydance is a beautiful and sensual dance art where the body, mind, and soul synergize.  It is mesmerizing to learn, watch and dance. This class is suitable for everyone with no experience necessary. Only in english!

TORSTAI
klo 7.45 Aamujooga: Aloita aamusi ihanalla kehoa ja mieltä huoltavalla joogaharjoituksella, joka edistää kehon tasapainoa, voimaa ja venynyyttä. Aamujooga sopii niin aloittelijalle kuin pidempäänkin harrastaneelle.
16.00 Kehonpaino-circuit: Monipuolinen lihaskuntotunti, jossa tehdään koko kehoa kuormittavia harjoituksia. Sopii kaikille, jotka haluavat kehittää lihasvoimaa.
19.00 Zumba: Zumba on energinen ja vauhdikas tanssitunti, jossa hiki virtaa hauskanpitoa unohtamatta. Yhdistelemällä eri musiikki- ja tanssityylejä syntyy intervalli- ja kestävyysharjoittelua hyödyntäen helppo ja tehokas tanssitunti. 

PERJANTAI
klo 16.00 LihaskuntoMix: Monipuolinen ja tehokas lihaskuntotunti kaikentasoisille liikkujille! Tarvitset tunnille pitkän kuminauhan tai kahvallisen kuminauhan ja yhden lisäpainon, esimerkiksi kahvakuula, kivi tai täytetty vesipullo.
klo 17.50 Shuffle (vain pe 15.1.): Shuffle dance on vauhdikas tanssilaji, jota tanssitaan edm-musiikin tahtiin. Tunnilla harjoitellaan cutting shapes – sekä melbourne -tyylien alkeita ja yhdistellään liikkeitä yhtenäiseksi koreografiaksi. Tunti sopii aloittelijoista kokeneisiin.

LAUANTAI
klo 10.00 FasciaMethod (paitsi 23.1. klo 12.30): FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja liikehallintaharjoittelu. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.
klo 13.00 HIIT (paitsi 23.1. klo 13.30): Tehokas ja monipuolinen koko kehoa kuormittava treeni. Liikkeet tehdään kehonpainolla aikaa vastaan. Tunti sisältää paljon hyppyjä, juoksua, punnerruksia ja lankku-variaatioita.
klo 14.00 Jooga&core (paitsi 23.1. klo 14.30): Rauhallinen ja tehokas tunti, jossa harjoitellaan syvien tukilihasten aktivointia, kehonhallintaa ja kehon liikkuvuutta joogasta ja pilateksesta tuttujen liikkeiden avulla. Sopii kaikille!

Osallistu tunnille Zoomin kautta omasta kodistasi käsin!

– Kun tulet tunnille, sulje oma mikkisi ja kamerasi
– Zoomin käyttö tietokoneella onnistuu ilman ohjelman lataamista, puhelimella osallistuessasi sinulla on oltava Zoom-sovellus ladattuna.

Tervetuloa! 🙂Kommentit

  Hanna Laitinen
  14.1.2021 klo 12:44

  AIvan huikea ohjelma, KIITOS!

  MInna Laakkonen
  27.1.2021 klo 19:34

  En saanut linkkiä ennen tuntia.

  Tuulevi Ovaska
  22.2.2021 klo 21:08

  Vaihtuuko ohjelma maaliskuuksi kuten vaihtui osittain tammi-helmikuun vaihteessa?

  Paula Ruokonen
  23.2.2021 klo 13:44

  Hei Tuulevi, kyllä vaihtuu pieniltä osin! Olemme juuri eilen päivittäneet ohjelman tarjonta-osioon ja varauskalenteriin.


Kommentoi