Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta hakee ravitsemusasiantuntijaa edistämään Kuopion korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia!

Kirjoitettu: 17.4.2023 12:08Ravitsemusasiantuntijan työtehtäviin kuuluu:


Toimisto- ja viestintätöitä voi tehdä joustavasti etänä oman aikataulun mukaan. Ohjaukset ja erilaiset tapahtumat pidetään Kuopiossa, pääsääntöisesti kampuksella.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemusta yksilöohjauksesta ja rohkeutta esiintyä. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää organisointi- ja ajanhallintakykyä, itsenäistä työotetta ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tarjoamme yksilöohjausta myös englanniksi. Tehtävä sopii esimerkiksi maisteriopintoja aloittavalle tai jo pidemmälle ehtineelle maisterivaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle ravitsemustieteilijälle.

Työ on erinomainen mahdollisuus pian valmistuvalle tai vastavalmistuneelle ravitsemustieteilijälle vahvistaa ammatillista osaamista sekä monipuolistaa ravitsemusterapeutin työssä tarvittavia taitoja. Hae siis mukaan iloiseen ja rentoon SYKETTÄ Kuopion tiimiin, jossa saat toimia itsenäisesti ja omaa osaamistasi kehittäen!

Ravitsemusasiantuntijalle maksetaan palkkaa 13 €/h toimistotöistä sekä asiantuntijatöistä 20-40 €/h tehtävästä riippuen. Lisäksi saat käyttöoikeuden kaikkiin korkeakoululiikunnan palveluihin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa ja nykyinen ravitsemusasiantuntijamme Janica auttaa sinut alkuun. Työsopimus tehdään Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan kanssa ja aina lukuvuodeksi kerrallaan.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja CV sähköpostilla tiitta.paajanen@savonia.fi.
Haku päättyy 7.5.2023.

Lisätietoja työnkuvasta voi kysyä Janica Taskiselta (janicata@student.uef.fi)

Lisätietoja työsuhteesta voit kysyä korkeakoululiikunnan suunnittelijoilta:
Tiitta Paajanen, tiitta.paajanen@savonia.fi, 044 785 5087
Sirpa Risto, sirpa.risto@isyy.fi, 044 576 8446Kommentoi