Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ liikuntakaveri on juuri sinun kaverisi!

Kirjoitettu: 14.10.2016 13:37


Uutta marraskuussa: SYKETTÄ liikuntakaveri


SYKETTÄ-tiimillä ja Dream Teamilla syntyi visio: mitäpä jos tarjoaisimme kaikille Kuopion korkeakouluyhteisön jäsenille mahdollisuuden päästä liikkumaan kaverin kanssa ja niin matalalla kynnyksellä, että kynnystä ei edes ole? Etenkin iltojen hämärtyessä voi olla ikävä lähteä yksin ulkoilemaan pimeille lenkkipoluille eikä kaikkia huvita ilman kaveria liikkua ollenkaan. Siitä se ajatus sitten lähti… Liikuntakaveri on Dream Teamin jäsen, jonka kanssa pääset muun muassa ulkoilemaan – ja ihan ilman liikuntatarran ostoa. Tärkeintä on hyvä fiilis ja yhdessä tekeminen!

MITÄ? Yhdessä liikkumaan! SYKETTÄ liikuntakaverin kanssa liikut matalalla kynnyksellä huippuseurassa. Dream teamista tutut tyypit ovat mukana, joten kenenkään ei tarvitse olla yksin. Lähde mukaan, kaipasit sitten enemmän liikuntaa tai seuraa.

MILLOIN? Marraskuun ajan tiistaisin klo 17:30, eli ensimmäinen kerta 1.11.

MISSÄ? Vaihtuva paikka, seuraa ilmoittelua SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä!
Ensimmäisellä kerralla 1.11. ulkoillaan Ellin kanssa Savilahdella (Lähtö Studentian edestä).

MUUTA? Liikuntakaverin kanssa voit liikkua ilman SYKETTÄ-tarraa, oli kyseessä sitten ulkoilu tai reissu kuntosalille. Pääasia on, että lähdet mukaan! Ei tarvitse ilmoittautua, ilmesty vain paikalle yksin tai porukalla.

 

Kommentoi