Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ vuoteen 2019: ilmainen viikko 7.-13.1.2019

Kirjoitettu: 4.1.2019 15:20


Liikunnallista uutta vuotta 2019!


SYKETTÄ toivottaa sinut tervetulleeksi ilmaiselle kokeiluviikolle 7.-13.1.19


Ota vuoden alkuun virkistävä laskeutuminen arkeen osallistumalla SYKETTÄ ilmaiselle viikolle 7.1.-13.1. Saat viikon aikana kokeilla ilmaiseksi kaikkia palvelujamme (ryhmäliikunta, kuntosali, avoimet lajivuorot).

Kutsumme Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaiselle liikuntaviikolle 7.1.-13.1.2019. Luodaan yhdessä aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Ilmaisen kokeiluviikon ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Meiltä löytyy lajeja laidasta laitaan: pilatesta, reggaetonia, kahvakuulaa, joogaa, vesijumppaa, kehonpainotreeniä… Tarjolla on aloittelijoille ja enemmän liikkuneille suunnattuja tunteja – tule testaamaan!

Ujostuttaako tulla mukaan? Tutustu etukäteen tuntikuvauksiin etusivun liikuntakalenterista sekä lue kunkin tunnin kohdalta ohjaajan esittelyn. Liikuntakalenteriin on merkitty keltaisella ja vihreällä tunnit, joista voi startata, jos edellisestä liikuntakerrasta on aikaa. Liikuntaseuraa voi kysellä SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä, jos kaveria ei vielä tähän hätään löydy!


Mitä, missä, milloin?


Mitä: SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan tarjoamat ilmaiset liikuntaviikot. Tutustu kevään liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa.
Avoimet ovet omissa tiloissa:
Studentialla ma-pe klo 8-19,
Snellmanialla ma-pe klo 7-19
Opistotiellä ma-pe klo 7-17 ja la 9-15 (muuna aikana kulkuavaimella, iltaisin ohjaajat avaavat ovet ennen tuntien alkua).
Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Milloin: 7.1.-13.1.29

Miksi: Koska liikkuminen on kivaa! 🙂


Toimintaohje


Helppoa kuin heinänteko!

1) Rekisteröidy SYKETTÄ-palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä aiemmin tehnyt!). Se on ilmaista. Tutustu myös käyttöehtoihin.
2) Tutki valikoimaa kevään liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjaudu sivustolle verkkosivun yläpalkin kautta ja ilmoittaudu haluamillesi tunneille etusivun kalenterin kautta täältä. Ilmaisella liikuntaviikolla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


Mitä tapahtuu ilmaisen liikuntaviikon jälkeen?


Maanantaina 14.1.2019 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Mutta älä hätäile, SYKETTÄ on aina edullisen liikkumisen asialla! Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ-liikuntapalveluihin valitsemalla toisen näistä paketeista:

SYKETTÄ Ryhmäliikuntatarra:                   SYKETTÄ Palloilutarra:

35 € – Kevät 2019                                             17 € – Kevät 2019

Hinnat sisältävät alv 10%. Kevään tarrat ovat voimassa ostopäivästä lähtien, 31.8.2019 saakka.

Katso liikuntamaksujen tarkemmat sisällöt täältä.


Mistä niitä tarroja saa?


Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostetun tarran voit noutaa myyntipisteestä sinulle sopivana aikana tai ottaa käyttöön ilmaisen SYKETTÄ Kuopio -sovelluksen, jonka voit ladata Google Play -kaupasta. Ostettu tarra on heti voimassa, eli tunneille ilmoittautuminen onnistuu välittömästi.

Myyntipisteet kampuksilla:

Kaikki myyntipisteet avaavat ovensa joulun jälkeen 7.1.2019. Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista täältä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muista rekisteröityä SYKETTÄ-liikkujaksi ennen tarran ostamista. Se tapahtuu siis täällä.


Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!

ps. kurkkaa myös some!
Facebook: facebook.com/sykettakuopio
Instagram: @syketta_kpoKommentoi