Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ wants you! Ilmaiset liikuntaviikot 5.9.-18.9.

Kirjoitettu: 23.8.2016 11:31


Liikunnallista syksyä 2016!


SYKETTÄ toivottaa sinut tervetulleeksi ilmaisille liikuntaviikoille 5.9.-18.9.2016!


Kesää alkaa olla pian ohi ja SYKETTÄ valmistautuu kohtaamaan syksyn 2016 uudella innolla ja terävyydellä. Tavoitteena on monipuolisesti liikkuva, hyvinvoiva ja yhteisöllinen Kuopion korkeakouluyhteisö!

Syksyä piristämään kutsumme kaikki Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaisille liikuntaviikoille 5.9. – 18.9.2016.

Noiden kahden viikon ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Olipa suosikkisi sitten kehonpainotreeni, jooga, salibandy, keppijumppa tai rengasstrapetsi, meiltä kyllä löytyy! Tarjolla on niin aloittelijoille kuin myös enemmän liikkuneille suunnattuja tunteja – tule testaamaan!

Ujostuttaako tulla mukaan? Tutustu etukäteen tuntikuvauksiin TÄÄLLÄ ja mahtaviin ohjaajiimme TÄÄLLÄ. Liikuntakalenteriin on merkitty keltaisella ja vihreällä tunnit, joista on hyvä startata, jos edellisestä liikuntakerrasta on aikaa. Toki voit tulla rohkeasti kokeilemaan kaikkia muitakin kiinnostavia tunteja. Liikuntaseuraa voi kysellä SYKETTÄ rinnassa -facebook-ryhmässä, jos kaveria ei vielä tähän hätään löydy!


Mitä, missä, milloin?


Mitä: SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan tarjoamat ilmaiset liikuntaviikot. Tutustu syksyn liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Avoimet ovet omissa tiloissa: Studentialla ma-pe klo 8-19, Snellmanialla ma-pe klo 8-18, Opistotiellä ma-pe klo 7-17 (muuna aikana kulkuavaimella, iltaisin ohjaajat avaavat ovet ennen tunnin alkua). Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Milloin: 5.9.-18.9.2016

Miksi: Koska liikuntaa lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti ja super edullisesti! Blogin puolella voit tutustua muutaman SYKETTÄ-liikkujan ajatuksiin esimerkiksi TÄÄLTÄ.


Toimintaohje


Kaikki on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain:

1) Rekisteröityä SYKETTÄ palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista.
2) Tutkia valikoimaa syksyn liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjautua sivustolle nettisivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


Onko elämää ilmaisten liikuntaviikkojen jälkeen?


Kuten Nelly Furtadokin lauloi jo 10 vuotta sitten, all good things come to an end. Maanantaina 19.9.2016 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on SYKETTÄ-tarra opiskelija- tai henkilöstökortissaan. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä SYKETTÄ on aina edullisen liikkumisen asialla. Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ liikuntapalveluihin valitsemalla yhden seuraavista paketeista:

SYKETTÄ Ryhmäliikuntatarra:                   SYKETTÄ Palloilutarra:

35 € – syksy 2016                                             17 € – syksy 2016
66 € – lukuvuosi 16-17                                    33 € – lukuvuosi 16-17

Syksyn tarrat ovat voimassa ostopäivästä lähtien, 31.12.2016 saakka ja lukuvuositarrat 31.8.2017 saakka.

Katso liikuntamaksujen tarkemmat sisällöt täältä.


Mistä niitä tarroja saa?


Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

ISYYn kampustoimisto Lukema / Yliopistonranta 3

CafeSAVOTTA, Microkatu 1, E-osa, 3. krs.

KUTOPin kirjakauppa, Opistotie 2, 1. kerros

Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista se täällä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muistathan rekisteröityä SYKETTÄ-käyttäjäksi ennen tarran ostamista. Se käy helposti jo ilmaisten liikuntaviikkojen puitteissa ja tapahtuu siis täällä.


Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!

ps. kurkkaa myös some!
Facebook: facebook.com/sykettasavilahdella/
Instagram: @syketta_kpo

Kommentoi