Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Syysloma viikolla 42: muutoksia aikatauluissa

Kirjoitettu: 7.10.2019 12:51


Syysloma 14.10.-20.10.

Syksy näyttää nyt parastaan ja keltaiset lehdet sekä kirpsakat syysaamut saavat hymyn huulille.  Viikolla 42 eli 14.10.-20.10 vietämmekin syyslomaa ja tämän takia aikatauluissa on hiukan muutoksia. Suurin osa ryhmäliikuntatunneista on peruttu, mutta kaikki tilat ovat normaalisti auki.


Viikolla 42 Studentialla ja Snellmanialla ei ole lainkaan ryhmäliikuntatunteja, mutta vapaasti varattavia vuoroja on paljon tarjolla ja kuntosaleille pääsee normaalisti treenaamaan. Vakiovuorot ovat omilla paikoillaan, mutta lajivastaava ei välttämättä ole paikalla.

Opistotiellä pääset liikkumaan ryhmäliikuntatunneillakin! Siirsimme syyskuun lopusta lukuisia tunteja syyslomaviikolle. Tunnit löytyvät normaalisti etusivun liikuntakalenterista, varaa kalenterista paikkasi! Ja toki kuntosali sekä vapaasti varattavat vuorot ovat normaalisti käytössä syyslomaviikolla. Opistotien sauna on pois päältä syysloma viikolla.

Rentouttavaa syyslomaa just sulle!

P.s. Jos olet lopettanut SYKETTÄ-liikkujana, palauta pantillinen Opistotien avaimesi ennen lomaa, että saat panttisi takaisin!

Kommentoi