Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Sykettä Trainer – kuntosaliohjaajat


Tutustu tällä sivulla trainereihimme. Kaikilla heillä on alan koulutusta! Voit päättää itse, kenen ohjaukseen haluaisit päästä. Valitse yhteydenottolomakkeessa haluamasi trainer ja lomake ohjautuu suoraan hänelle. Huom! Syksyllä 2018 lomake on korjauksessa, yhteydenotot suoraan tuomainen.henna(a)gmail.com!


                                                                                                                          Henna Tuomainen


Moi! Olen keväällä 2016 Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut myynnin ja markkinoinnin tradenomi, jonka sydän sykkii tavoitteelliselle kuntosalijumppailulle ja makrojen laskeskelulle. Kesällä 2018 valmistuin fitness- ja ravintovalmentajaksi Santasport Lapin Urheiluopistosta. Lajitaustaa löytyy ratsastuksen, kilpatanssin, tankotanssin, ilmajoogan, twerkkauksen, showtanssin ja fitness-urheilun parista.

Kuntosaliharrastus tuli mukaan kuvioihin tankotanssin myötä jo vuonna 2011, kun tavoitteenani oli kehittää voimaa, jota tankotanssi vaatii. Pikkuhiljaa treenityylini kuitenkin muuttui voimaharjoittelusta tavoitteellisen kehonmuokkauksen suuntaan ja sillä tiellä ollaan edelleen! Liputan vahvasti mm. tuntumatreenaamisen puolesta! Mieluiten treenaan pääliikkeet vapailla painoilla, mutta eristäviä liikkeitä esim. painopakkalaitteilla ei pidä unohtaa.

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja noin kuuden vuoden ajan (lajeina mm. tankotanssi, ilmajooga ja kehonhuolto) ja SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunteja parin vuoden verran. Ohjaajana olen tarkka ja lempeän vaativa! Otan ohjauksissani huomioon jokaisen liikkujan tarpeet yksilötasolla ja pyrin luomaan jokaiselle onnistuneita kokemuksia liikunnan parissa.