Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer – kuntosaliohjaajat


Tutustu tällä sivulla trainereihimme. Kaikilla heillä on alan koulutusta! Voit päättää itse, kenen ohjaukseen haluat. Valitse yhteydenottolomakkeessa haluamasi trainer ja lomake ohjautuu suoraan hänelle.


Emilia Pahkala

Moikka!

Olen Emilia, liikunnanohjaaja ja fysioterapiaa opiskeleva traineri. Lisäkoulutuksena ennen liikunnanohjaajan koulutustani suoritin personal trainer-koulutuksen. Olen työskennellyt vuodesta 2016 liikunnan parissa liikunnanohjaajana ja fysiikkavalmentajana eri ikäisten ja toimintakykyisten parissa aina senioriliikkujista urheilijoihin.

Trainerina olen helposti lähestyttävä, kannustava ja sopivassa määrin vaativa. Pyrin haastamaan jokaista asiakasta oman toimintakyvyn rajoissa säilyttäen hyvän energian ja yhteistyön jokaisen treenin läpi. Valmennusfilosofiassani tärkeintä on jatkuvuus, jonka vuoksi pyrin luomaan jokaiselle asiakkaalle yhteistyössä yksilöllisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivan valmennuksen. Tavoitteenani on tukea asiakkaita matkan aikana kohti omia henkilökohtaisia tavoitteita.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Henriikka Vesikukka

Moikka! Olen Henriikka, valmennukseen ja terveysliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja, personal trainer sekä koulutettu hieroja. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi. Oma harrastaminen rajoittuu voimailun, pyöräilyn sekä koirieni äärelle.

Valmentajana olen kannustava, ihmisläheinen ja kehoneutraali, ohjaukseeni saa tulla juuri sellaisena kun on. Olen tarkka oikeista suoritustekniikoista, jotta liikkuminen olisi turvallista. Otan aina huomioon asiakkaan taustat ja nykyhetken, minulta saat elämääsi sopivan ohjelman tukemaan matkaasi kohti tavotteita. Oletpa sitten vasta-alkaja tai jo enemmän treenannut, ota epäröimättä yhteyttä niin jutellaan lisää!


Samu Sorola

Morjesta!

Olen Samu, liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkija Itä-Suomen yliopistolta. Personal trainer-koulutuksen sain opiskellessani liikuntatieteitä Uudessa-Seelannissa. Lisäksi olen koulutukseltani perustason ensihoitaja ja toimin yleisurheiluvalmentajana Kuopion Reippaassa. Urheilu alkoi minulla jo 3-vuotiaana ja olen kilpaillut ja valmentanut monissa urheilulajeissa. Liikunnan harrastajana haluan aina oppia jotain uutta. Harrastuksiini kuuluu pikajuoksu, heittolajit, tanssia, voimailua, kamppailulajeja ja laskettelemista.

Yksilökohtainen kuntosaliohjaaminen ja ohjelmointi perustuu minulla tieteellisesti todistettuihin menetelmiin. Taustani vuoksi osaan lähestyä kuntosaliharjoittelua ja henkilökohtaisia tavoitteita sekä hyvinvoinnin että urheilun näkökulmista. Harjoittelun haluan pitää innostavana ja optimaalisen haastavana ottaen huomioon henkilön kokemustason. Minulle on tärkeää, että ohjattava kokee oppivansa, onnistuvansa ja tuntevansa, että hän lähestyy henkilökohtaisia tavoitteitaan. Minun tavoitteenani on, että sinusta tulee itsemotivoitunut ja omatoiminen kuntoilija, joka osaa ja tietää hänelle sopivat kuntoilumenetelmät.

Minuun saa vapaasti ottaa yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiin!


Aloita yhteistyö SYKETTÄ-trainerin kanssa täyttämällä yhteydenottolomake!