Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer – kuntosaliohjaajat


Tutustu tällä sivulla trainereihimme. Kaikilla heillä on alan koulutusta! Voit päättää itse, kenen ohjaukseen haluat. Valitse yhteydenottolomakkeessa haluamasi trainer ja lomake ohjautuu suoraan hänelle.


Henna Tuomainen

”Tavoitteeni on olla joka päivä parempi versio itsestäni”

Aloitin tankotanssin harrastamisen vuonna 2011 ja ohjaamisen vuonna 2012. Tavoitteellisen kuntosaliharrastuksen aloitin vuonna 2012 ja kilpailin ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 Nordic Fitness Expossa lajina body fitness. Kokemusta tankotanssin sekä useiden muiden ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta eri yrityksissä on siis jo useita vuosia. Olen ollut mukana esiintymässä ja vaikuttamassa myös tanssiryhmä Wibes Dancerseissa.

Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi, personal traineriksi sekä fitness-valmentajaksi urheiluopisto Santa Sportista syksyllä 2019. Ohjaan Shufflea, Kuntosali circuittia, Strong & fittiä ja Trainer asiakkaita. Liputan vahvasti mm. tuntumatreenaamisen puolesta! Mieluiten treenaan pääliikkeet vapailla painoilla, mutta eristäviä liikkeitä esim. painopakkalaitteilla ei pidä unohtaa.

 

 

 


Wilhelmiina Filppula

”SYKETTÄ-trainerina vedän ohjaustuokion positiivisessa ja motivoivassa hengessä rajojasi haastaen, savolaista huumoria unohtamatta!”

Olen Wilhelmiina, iloinen ja kannustava personal trainer sekä liikuntaneuvoja. Olen lähtöisin Pieksämäeltä, jossa liikunnantäyteisen nuoruuden vietettyäni kiinnostus liikunta-alaan heräsi. Suuntasin opiskelemaan Tanhuvaaran Urheiluopistoon, josta valmistuin keväällä 2017. Opinnoista käteen jäi monipuolista osaamista liikunnan, hyvinvoinnin ja ohjaamisen saralta, mutta mielenkiinto ihmisen toimintakykyyn kasvoi. Nyt opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Nuoruuden harrastin ringetteä ja aloitin kuntosaliharjoittelun alkuun lajin tueksi, mutta tykästyin niin paljon lisäpainojen kanssa treenaamiseen, että se on kulkenut pääharrastuksenani jo viiden vuoden ajan. Kuntosaliharjoittelussa parasta on se, kun voi nähdä ja tuntea treenin tuomat tulokset ja saa ajatukset toisaalle hektisen arjen keskellä. SYKETTÄ-trainerina toimiessa pystyn siis yhdistämään harrastuksen ja työn, eli suhtaudun ohjaamiseen intohimolla.

Ohjauksessani voimme asettaa harjoittelusi uudelle tasolle. Oli kyseessä painonpudotus, kehonmuokkaus, voimatasojen lisääminen tai vaikka ensikosketus kuntosalilaitteisiin, kaikki lähtee yksilöllisistä tekijöistä ja tavoitteista, jotka toimivat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Opintojen ohella pyrin myös näkemään kokonaisuuden fysioterapeuttisesta näkökulmasta.

 


                 Aloita yhteistyö SYKETTÄ-trainerin kanssa täyttämällä yhteydenottolomake!