Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer – kuntosaliohjaajat


Tutustu tällä sivulla trainereihimme. Kaikilla heillä on alan koulutusta! Voit päättää itse, kenen ohjaukseen haluat päästä. Valitse yhteydenottolomakkeessa haluamasi trainer ja lomake ohjautuu suoraan hänelle.


Henna Tuomainen

”Ohjaajana olen tarkka ja lempeän vaativa!”

Olen keväällä 2016 Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut myynnin ja markkinoinnin tradenomi, jonka sydän sykkii tavoitteelliselle kuntosalijumppailulle ja makrojen laskeskelulle. Kesällä 2018 valmistuin fitness- ja ravintovalmentajaksi Santasport Lapin Urheiluopistosta. Lajitaustaa löytyy ratsastuksen, kilpatanssin, tankotanssin, ilmajoogan, twerkkauksen, showtanssin ja fitness-urheilun parista.

Kuntosaliharrastus tuli mukaan kuvioihin tankotanssin myötä jo vuonna 2011, kun tavoitteenani oli kehittää voimaa, jota tankotanssi vaatii. Pikkuhiljaa treenityylini kuitenkin muuttui voimaharjoittelusta tavoitteellisen kehonmuokkauksen suuntaan ja sillä tiellä ollaan edelleen! Liputan vahvasti mm. tuntumatreenaamisen puolesta! Mieluiten treenaan pääliikkeet vapailla painoilla, mutta eristäviä liikkeitä esim. painopakkalaitteilla ei pidä unohtaa.

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja noin kuuden vuoden ajan (lajeina mm. tankotanssi, ilmajooga ja kehonhuolto) ja SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunteja parin vuoden verran.  Otan ohjauksissani huomioon jokaisen liikkujan tarpeet yksilötasolla ja pyrin luomaan jokaiselle onnistuneita kokemuksia liikunnan parissa.


Maaria Haltsonen

”Valmentajana olen iloinen, motivoiva ja energinen, mutta myös tarkka sekä tarvittaessa sopivan vaativa.”

Olen 38-vuotias kauppatieteiden maisteri sekä terveystieteiden kandi (liikuntalääketiede) ja viimeistelen parhaillaan ravitsemustieteen opintoja. Personal Traineriksi, kuntosalivalmentajaksi ja hyvinvointivalmentajaksi olen valmistunut vuonna 2014 (Trainer4You). Kuntosaliharjoittelu on minulle tuttua jo yli 15 vuoden kokemuksella. Lisäksi erilaisia erilaisia ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt kymmenisen vuotta, mm. kahvakuula, sisäpyöräily, lihaskunto/vatsapeppu, kehonpainoharjoittelu, akrobatia, foamroller, kehonhuolto ja syvävenyttely. Olen myös joogaopettaja (RYT-200, Villa Mandala) ja jooga onkin kuulunut elämääni n. 15 vuoden ajan. Lisäksi harrastan aktiivisesti brasilialaista jujutsua, mutta rakastan kaikkea liikuntaa ja pyrin sisällyttämään viikkooni myös muita lajeja.

Olen tehnyt päätyökseni PT:nä yksilö- sekä pari/pienryhmäohjausta nyt 5 vuoden ajan. Asiakaskuntani on ollut monipuolista: Miehiä sekä naisia, ikähaarukka teinistä jo päälle 80-vuotiaisiin sekä aloittelevista liikkujista ammattiurheilijoihin. Olen myös ohjannut oheisharjoitteluun mm. hiihtäjiä, juoksijoita, jääkiekkoilijoita ja vapaaottelijoita. Osaan siis ottaa huomioon jokaisen yksilölliset haasteet niin, että pääset treenaamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja samalla kohti tavoitteitasi.

PT:nä työnkuvaani kuuluu olennaisena osana kuntosalioharjoitteluun opastaminen, mutta teen asiakkaille paljon myös kotona toteutettavia venyttely- sekä lihaskunto-ohjelmia, joissa voidaan käyttää apuna esim. kahvakuulaa/ käsipainoja. Myös erilaiset akrobatia- tai käsitasapainotunnit ovat mahdollisia toteuttaa; henkilökohtaisessa ohjauksessa saat juuri sinulle parhaimmat vinkit suoritustekniikkasi parantamiseen.

Tervetuloa valmennukseeni!


Wilhelmiina Filppula

”SYKETTÄ-trainerina vedän ohjaustuokion positiivisessa ja motivoivassa hengessä rajojasi haastaen, savolaista huumoria unohtamatta!”

Olen Wilhelmiina, iloinen ja kannustava personal trainer sekä liikuntaneuvoja. Olen lähtöisin Pieksämäeltä, jossa liikunnantäyteisen nuoruuden vietettyäni kiinnostus liikunta-alaan heräsi. Suuntasin opiskelemaan Tanhuvaaran Urheiluopistoon, josta valmistuin keväällä 2017. Opinnoista käteen jäi monipuolista osaamista liikunnan, hyvinvoinnin ja ohjaamisen saralta, mutta mielenkiinto ihmisen toimintakykyyn kasvoi. Nyt opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Nuoruuden harrastin ringetteä ja aloitin kuntosaliharjoittelun alkuun lajin tueksi, mutta tykästyin niin paljon lisäpainojen kanssa treenaamiseen, että se on kulkenut pääharrastuksenani jo viiden vuoden ajan. Kuntosaliharjoittelussa parasta on se, kun voi nähdä ja tuntea treenin tuomat tulokset ja saa ajatukset toisaalle hektisen arjen keskellä. SYKETTÄ-trainerina toimiessa pystyn siis yhdistämään harrastuksen ja työn, eli suhtaudun ohjaamiseen intohimolla.

Ohjauksessani voimme asettaa harjoittelusi uudelle tasolle. Oli kyseessä painonpudotus, kehonmuokkaus, voimatasojen lisääminen tai vaikka ensikosketus kuntosalilaitteisiin, kaikki lähtee yksilöllisistä tekijöistä ja tavoitteista, jotka toimivat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Opintojen ohella pyrin myös näkemään kokonaisuuden fysioterapeuttisesta näkökulmasta.

 


                 Aloita yhteistyö SYKETTÄ-trainerin kanssa täyttämällä yhteydenottolomake!