Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer – kuntosaliohjaajat


Tutustu tällä sivulla trainereihimme. Kaikilla heillä on alan koulutusta! Voit päättää itse, kenen ohjaukseen haluaisit päästä. Valitse yhteydenottolomakkeessa haluamasi trainer ja lomake ohjautuu suoraan hänelle. Huom! Lomake on korjauksessa, yhteydenotot suoraan tuomainen.henna(a)gmail.com tai ollipekka.sartanem@gmail.com!


                                                                                                                          Henna Tuomainen


Moi! Olen keväällä 2016 Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut myynnin ja markkinoinnin tradenomi, jonka sydän sykkii tavoitteelliselle kuntosalijumppailulle ja makrojen laskeskelulle. Kesällä 2018 valmistuin fitness- ja ravintovalmentajaksi Santasport Lapin Urheiluopistosta. Lajitaustaa löytyy ratsastuksen, kilpatanssin, tankotanssin, ilmajoogan, twerkkauksen, showtanssin ja fitness-urheilun parista.

Kuntosaliharrastus tuli mukaan kuvioihin tankotanssin myötä jo vuonna 2011, kun tavoitteenani oli kehittää voimaa, jota tankotanssi vaatii. Pikkuhiljaa treenityylini kuitenkin muuttui voimaharjoittelusta tavoitteellisen kehonmuokkauksen suuntaan ja sillä tiellä ollaan edelleen! Liputan vahvasti mm. tuntumatreenaamisen puolesta! Mieluiten treenaan pääliikkeet vapailla painoilla, mutta eristäviä liikkeitä esim. painopakkalaitteilla ei pidä unohtaa.

Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja noin kuuden vuoden ajan (lajeina mm. tankotanssi, ilmajooga ja kehonhuolto) ja SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunteja parin vuoden verran. Ohjaajana olen tarkka ja lempeän vaativa! Otan ohjauksissani huomioon jokaisen liikkujan tarpeet yksilötasolla ja pyrin luomaan jokaiselle onnistuneita kokemuksia liikunnan parissa.


Olli-Pekka Sartanen


Moi! Nimeni on Olli-Pekka, olen 30-vuotias ja opiskelen fysioterapeutiksi Savonia-ammattikorkeakoulussa. Taustalla minulla on myös kauppatieteiden kandidaatin tutkinto ja liikuntalääketieteen perusopinnot. Olen itse aikaisemmin harrastanut jalkapalloa, ja tällä hetkellä kuntoilen hyötyliikunnan ohella lähinnä kuntosalilla.

Olen tehnyt aikaisemmin SYKETTÄ-ohjaajana muun muassa viikoittaista ohjattua kuntosaliharjoittelua, henkilöstölle suunnattua kuntosaliohjausta, henkilöstön lihaskuntojumppaa ja SYKETTÄ Trainer -ohjausta, joten monenlainen lihaskuntoharjoittelun ohjaaminen monen tasoisille ihmisille on minulle tuttua. Ohjaamisen lisäksi olen tehnyt kuntosaliohjaukseen osallistuville kuntosaliohjelmia. Tämän lisäksi kokemusta on monenlaisista ohjaustilanteista fysioterapian opintojen ja työharjoitteluiden yhteydessä.

Minulle ohjaamisessa tutuin alue on terveysvaikutteinen lihaskunnon kehittäminen ja lihasmassan lisääminen. Vahvuuteni on aloittelevien kuntosaliharrastajien ohjaaminen, mutta tunnen myös laajalti erilaisia tekniikoita tavoitteelliseen lihasmassan lisäämiseen ja tasankovaiheiden ohittamiseen lihaskuntoharjoittelussa. Myös erilaisista vammoista kuntoutuminen ja toimintarajoitteiden huomioon ottaminen kuntoilussa ovat minulle tuttuja asioita. Varsinaisen harjoittelun lisäksi opastan mielelläni ruokavalioon ja elintapoihin liittyvissä asioissa!

Tervetuloa oppimaan turvallista, tehokasta ja hauskaa treenaamista kanssani!