Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Nyt on tilaisuutesi: SYKETTÄ-ohjaajaksi syksylle 2017

Kirjoitettu: 12.4.2017 10:01


Haemme iloista energiaa SYKETTÄ-tiimiin!


Haemme SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2017. Ohjatuilla tunneillamme innostetaan Savonia-amk:n sekä Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita ja henkilöstöä sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijoita liikkumaan matalalla kynnyksellä turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden puitteissa. Oletko se sinä?


Mitä, missä, milloin?


Ohjaajan työt alkavat viikolla 36 (4.9.2017 alkaen) ja päättyvät viikolle 49 (10.12.2017 asti). Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti, tuntien ajankohta on yleensä arkipäivinä aamuisin, iltapäivisin ja iltaisin. Tunteja on mahdollista ohjata myös viikonloppuisin. Odotamme ohjaajien sitoutuvan koko syyskaudeksi. Ohjauspalkka on 30€/ 60 min. sekä 25€/ 45 min ja se sisältää suunnittelutyön.

Meille kannattaa tulla! SYKETTÄ-ohjaajat ovat mahtavaa porukkaa. Hyvien työkavereiden lisäksi saat vaikuttaa omaan työhösi: työn sisältö on joustava, tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilta uusia avauksia tuntisisällöiksi, meillä pääset kehittymään koulutusten myötä ja saat palautetta työstäsi! Hakijalta odotamme kokemusta ohjauksesta, eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa Itä-Suomen yliopiston kampuksella (Snellmania, Yliopistonranta 1 ja Studentia, Yliopistonranta 3) ja Savonia-amk:n Opistotien kampuksella (Opistotie 2).

Täytä hakulomake, johon pääset TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Haku on auki 5.5.2017 saakka. Parasta on, jos pystyt sitoutumaan, sinulla on kokemusta, olet reipas ja itseohjautuva sekä omaat vastuuntuntoisen asenteen liikunnanohjaajan työtä kohtaan. Otamme sinuun yhteyttä viikolla 19. Tervetuloa viihtymään!


Lisätietoja


Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, liikuntasuunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi, 044 062 8731Kommentoi