Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tule mukaan! Ilmaiset viikot 2.9.-15.9.

Kirjoitettu: 30.8.2019 09:17


SYKETTÄ toivottaa sinut tervetulleeksi ilmaisille liikuntaviikoille


Mitä olisikaan lukukauden aloitus ilman SYKETTÄ ilmaisia liikuntaviikkoja? No ei mitään, siksi järjestämme ne taas!

Kutsumme Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaisille liikuntaviikoille 2.9.-15.9. Luodaan yhdessä aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö!

Ilmaisten kokeiluviikkojen ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Kalenteristamme löydät tunteja niin aloittelijoille kuin himotreenaajille ja valikoimissa on jokaiselle jotain: miten olisi vaikkapa yogaFUNC, afrojazz, kuntonyrkkeily tai kestosuosikki sisäpyöräily?

Ujostuttaako tulla mukaan? Tutustu etukäteen tuntikuvauksiin etusivun liikuntakalenterista sekä lue kunkin tunnin kohdalta ohjaajan esittely. Liikuntakalenteriin on merkitty vihreällä kevyemmät ja kehonhuoltoon painottuvat tunnit, joista voi olla hyvä startata, jos edellisestä liikuntakerrasta on aikaa. Liikuntaseuraa voi kysellä SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä, jos kaveria ei vielä tähän hätään löydy!


Pähkinänkuoressa

 SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan tarjoamat ilmaiset liikuntaviikot. Tutustu syksyn liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Avoimet ovet omissa tiloissa: Studentialla ma-pe klo 8-19, Snellmanialla ma-pe klo 7-19, Opistotiellä ma-pe klo 8-17 ( Opistotielle muuna aikana kulkuavaimella, iltaisin ohjaajat avaavat ovet ennen tunnin alkua).

Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Milloin: 2.9.-15.9.19

Miksi: Koska liikuntaa lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti ja super edullisesti!


Toimintaohje

Helppoa kuin heinänteko!

1) Rekisteröidy SYKETTÄ-palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista.
2) Tutki valikoimaa syksyn liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjaudu sivustolle verkkosivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


SYKETTÄ Appro

Ilmaisten liikuntaviikkojen aikana järjestetään myös SYKETTÄ Appro – pyydä leima appropassiisi kun käyt ohjatuilla tunneillamme! Lisätietoa approsta nettisivuillamme.


Entä ilmaisten liikuntaviikkojen jälkeen?

Maanantaina 16.9.2019 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra opiskelija- tai henkilöstökortissaan tai mobiilisovelluksessa. Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ-liikuntapalveluihin maksamalla edullisen liikuntamaksun joko syksyksi tai koko lukuvuodeksi.

Maksa tarra verkkokaupassa tai myyntipisteellä ja käytä virtuaalista tarraa (mobiilisovellus SYKETTÄ Kuopio saatavilla Androidille ja iOSille) tai hae tarra korttiisi jostain myyntipisteestämme!


Mistä niitä tarroja saa?

Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostetun tarran voit noutaa myyntipisteestä sinulle sopivana aikana tai käyttää android-sovellusta SYKETTÄ Kuopio. Ostettu tarra on heti voimassa, eli tunneille ilmoittautuminen onnistuu välittömästi.

ISYYn kampustoimisto Lukema / Yliopistonranta 3

CafeSAVOTTA, Microkatu 1, E-osa, 3. krs.

KUTOPin kirjakauppa, Opistotie 2, 1. kerros

Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista täältä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muista rekisteröityä SYKETTÄ-liikkujaksi ennen tarran ostamista. Se tapahtuu siis täällä.


Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!

ps. kurkkaa myös some!
Facebook: facebook.com/sykettakuopio
Instagram: @syketta_kpoKommentoi