Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Tule mukaan Kuopion SYKETTÄ Dream Teamiin syyskaudelle 2023!

Kirjoitettu: 22.5.2023 13:41


Mikä on Dream Team?

Dream Team on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan käyttäjistä koostuva ryhmä, joka jakaa liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvää ilosanomaa Kuopion korkeakouluyhteisölle. Dream Teamin toimintaa voi seurata SYKETTÄ-palveluiden kautta, erityisesti sosiaalisessa mediassa, blogissa ja erilaisten markkinointitempausten välityksellä.


Sinustako Dream Teamin jäsen?

Tykkäätkö kokeilla uusia lajeja ja jakaa omia ideoita ja ajatuksia liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyen sosiaalisen median välityksellä? Jos vastauksesi on kyllä, olet etsimämme henkilö!

Haemme porukkaan kaikenlaisia liikkujia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta liikunnasta tai erityistä lajitaustaa hakeaksesi mukaan. Riittää, kun innostut liikkumisesta ja haluat jakaa liikunnan riemua eteenpäin. Voit myös hakea Dream Teamiin yhdessä Kuopion korkeakouluyhteisöön kuuluvan kaverin kanssa, jolloin voitte tehdä postauksia yhdessä!

Dream Teamin jäsenenä odotamme sinun testaavan SYKETTÄ-liikuntapalveluiden tarjontaa ja tekevän niistä postauksia jollakin sosiaalisen median kanavistamme, erityisesti TikTokissa.


Dream Teamin jäsenenä:

🤸‍♂️ Saat käyttää ilmaiseksi SYKETTÄ-palveluita syksyllä 2023
🤸‍♂️ Saat yhteistyökumppaneiden etuuksia, lajikokeiluja, SYKETTÄ-tuotteita ja rahallisen palkkion
🤸‍♂️ Saat kokemusta liikuntapalveluiden markkinoinnista


Miten haen mukaan Dream Teamiin?

🤸‍♂️Tee video tai blogiteksti vapaavalintaisesta liikuntaan, hyvinvointiin tai SYKETTÄ-palveluihin liittyvästä aiheesta. Video voi olla esimerkiksi TikTok-tyylinen!
🤸‍♂️Lähetä video tai blogiteksti SYKETTÄ-palveluihin Jennille osoitteeseen: jenni.lopponen@savonia.fi 4.6.2023 mennessä. Videon voi lähettää myös WhatsApissa Jennille numeroon 044 7855 066

Tutustu SYKETTÄ Kuopion someen:

Instagram: @syketta_kpo
TikTok: @syketta_kuopio
Facebook: Sykettä – Kuopion korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan iloiseen tiimiimme!

Lisätiedot:
Jenni Löppönen
jenni.lopponen@savonia.fiKommentoi