Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Unelmien liikuntapäivän etkoja vietetään 9.5.!

Kirjoitettu: 26.4.2018 13:20


Liikkujan unelmat toteutuvat taas 9.-10.5.!


10.5. vietetään jälleen koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä.

Tänä vuonna 10.5. on helatorstai, joten vietämme etkoja keskiviikkona 9.5.! Tuolloin SYKETTÄ-palvelut ovat maksuttomia! Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa Unelmien liikuntapäivän etkoilla, riittää että olet rekisteröitynyt sivuillemme.

Unelmien liikuntapäivän tavoite on saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Osallistu SYKETTÄ-liikuntaan tai etsi Unelmien liikuntapäivän kotisivuilta muita kuopiolaisia liikuntatapahtumia.

Huomaathan, että ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen täytyy perua 2 h ennen tapahtuman alkamista normaalin käytäntömme mukaan. 1. perumatta jäänyt tunti= varoitus, 2. perumatta jäänyt tunti= viikon käyttökielto palveluihin (purku 4 €).


SYKETTÄ-tunneilla ja kuntosaleilla avoimet ovet etkoilla 9.5.


Unelmien liikuntapäivänä voit osallistua kaikille SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunneille, vaikka et omistaisi tarraa. Myös kuntosalit ovat käytössäsi. Pidäthän mukanasi opiskelija- tai henkilöstökortin liikuntatiloissa liikkuessasi!

Muista ilmoittautua ohjatuille tunneille liikuntakalenterin kautta! Ilmoittautumista varten sinun pitää olla rekisteröitynyt SYKETTÄ-käyttäjä. Ilmoittautuminen on Unelmien liikuntapäivän tapahtumiin ilmaista. Ilmoittautuminen alkaa tasan 7 vuorokautta ennen kutakin tapahtumaa.

Kuntosalit avoinna:
Opistotie: 7.00 – 21.00
Snellmania: 7.00 – 19.00
Studentia: 7.00 – 19.00

Opistotien ovet ovat Unelmien liikuntapäivänä auki ilman avainta klo 8-19!


Ulkoile Unelmien liikuntapäivänä 10.5.


Kuopio on täynnä ulkoilumahdollisuuksia!


Arkipyhä helatorstai tarjoaa mahdollisuuden nauttia keväisestä luonnosta keskellä viikkoa!


Virkistyspyöräilypäivä 10.5.


Pyöräily virkistys- ja kuntoilutarkoituksessa on suurelle osalla suomalaisista yksi tärkeimpiä motiiveja pyöräilyyn. Uuden henkilöliikennetutkimuksen mukaan kaikista suomalaisten pyörämatkoista noin 30 prosenttia tapahtuu vapaa-ajalla. Virkistyspyöräilypäivä on ajoitettu pyhäpäiväksi Helatorstaille ja silloin kannustetaan ensisijaisesti virkistymään ja nauttimaan pyöräilystä esimerkiksi lähiluonnossa ja kulttuurikohteissa erialaisten retkien ja tapahtumien vauhdittamana. Monella kunnalla on pyöräilykarttoja ja oppaita, joiden avulla erilaiset virkistävät kohteet on helppo löytää myös omatoimisesti.

Kommentoi