Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Uuteen vuoteen hyvällä sykkeellä: Ilmaiset liikuntaviikot 9.1.-22.1.

Kirjoitettu: 19.12.2016 11:23


Liikunnallista uutta vuotta 2017!


SYKETTÄ toivottaa sinut tervetulleeksi ilmaisille liikuntaviikoille 9.1.-22.1.2017!


Joulu jatkuu melkein tammikuun loppuun saakka: pääset kahden viikon ajan liikkumaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunneilla, palloiluvuoroilla ja kuntosalilla ihan ilmaiseksi! Milloin paluu arkeen on ollut näin mukavaa ja iisiä?

Kutsumme Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaisille liikuntaviikoille 9.1.-22.1.2017. Luodaan yhdessä aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Ilmaisten kokeiluviikon ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Olipa suosikkisi twerkkaus, crosstraining, kuntonyrkkeily tai Lavis, meiltä kyllä löytyy! Tarjolla on aloittelijoille ja enemmän liikkuneille suunnattuja tunteja – tule testaamaan!

Ujostuttaako tulla mukaan? Tutustu etukäteen tuntikuvauksiin etusivun liikuntakalenterista sekä lue kunkin tunnin kohdalta ohjaajan esittelyn. Liikuntakalenteriin on merkitty keltaisella ja vihreällä tunnit, joista voi startata, jos edellisestä liikuntakerrasta on aikaa. Liikuntaseuraa voi kysellä SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä, jos kaveria ei vielä tähän hätään löydy!

Sekä Sykkeen uusien että konkariliikkujien tulee hyväksyä päivitetyt käyttöehdot ennen kuin jatkaa tai aloittaa palvelujen käyttäjänä.


Mitä, missä, milloin?


Mitä: SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan tarjoamat ilmaiset liikuntaviikot. Tutustu kevään liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Avoimet ovet omissa tiloissa: Studentialla ma-pe klo 8-19, Snellmanialla ma-pe klo 8-18, Opistotiellä ma-pe klo 7-17 (muuna aikana kulkuavaimella, iltaisin ohjaajat avaavat ovet ennen tunnin alkua). Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Milloin: 9.1.-22.1.2017

Miksi: Koska liikuntaa lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti ja super edullisesti! Blogin puolella voit tutustua muutaman SYKETTÄ-liikkujan ajatuksiin esimerkiksi TÄÄLTÄ.


Toimintaohje


Kaikki on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain:

1) Rekisteröityä SYKETTÄ-palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista. Tutustu myös päivitettyihin käyttöehtoihin.
2) Tutkia valikoimaa kevään liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjautua sivustolle verkkosivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


Onko elämää ilmaisten liikuntaviikkojen jälkeen?


Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Maanantaina 23.1.2017 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra opiskelija- tai henkilöstökortissaan. Mutta älä hätäile, SYKETTÄ on aina edullisen liikkumisen asialla. Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ liikuntapalveluihin valitsemalla toisen näistä paketeista:

SYKETTÄ Ryhmäliikuntatarra:                   SYKETTÄ Palloilutarra:

35 € – Kevät 2017                                             17 € – Kevät 2017

Hinnat sisältävät alv 10%. Kevään tarrat ovat voimassa ostopäivästä lähtien, 31.8.2017 saakka.

Katso liikuntamaksujen tarkemmat sisällöt täältä.


Mistä niitä tarroja saa?


Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostetun tarran voit noutaa myyntipisteestä sinulle sopivana aikana. Ostettu tarra on heti voimassa, eli tunneille ilmoittautuminen onnistuu välittömästi.

ISYYn kampustoimisto Lukema / Yliopistonranta 3

CafeSAVOTTA, Microkatu 1, E-osa, 3. krs.

KUTOPin kirjakauppa, Opistotie 2, 1. kerros

Kaikki myyntipisteet avaavat ovensa joulun jälkeen 9.1.2017. Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista täältä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muista rekisteröityä SYKETTÄ-liikkujaksi ennen tarran ostamista. Se käy helposti jo ilmaisten liikuntaviikkojen puitteissa ja tapahtuu siis täällä.


Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!

ps. kurkkaa myös some!
Facebook: facebook.com/sykettasavilahdella/
Instagram: @syketta_kpo

Kommentit


Kommentoi