Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Vlogi: DT-Annan viikko on täynnä SYKETTÄ

Kirjoitettu: 5.2.2019 11:47


DT-Annan liikuntaviikko


Kuvailin viikon ajan omia SYKETTÄ-treenejäni, jotta pääset mukaan erilaisten SYKETTÄ-tuntien tunnelmiin! Tällä viikolla osallistuin tunneille, jotka olivat vanhoja tuttuja, mutta lähdin myös kokeilemaan muutamaa täysin uutta tuttavuutta.

Yksi omista ryhmäliikuntasuosikeistani on tiistain ylä- ja alavartalotreeni, jossa saadaan parin tunnin pyrähdyksellä koko kroppa töihin lihasryhmä kerrallaan. Tunnit ovat kätevästi peräkkäin, joten voit valita vain toisen tunneista tai tehdä koko paketin. Tein myös lihaskuntotreeniä perinteisen, mutta aina yhtä tehokkaan pumpin muodossa ja hyppäsin tuntemattomaan keskiviikkona aamucrossin merkeissä. Olen aiemmin ollut innokas aamuliikkuja, joten kiertoharjoittelutyyppinen treeni aamutuimaan oli kiinnostanut jo pidempään. Nyt siihen oli myös vihdoin mahdollisuus!

 

Viikkotreenejäni rakennellessa halusin tietenkin sisällyttää myös aerobisia harjoittelupäiviä lihaskuntoharjoittelun rinnalle. Viikkoni alkoikin mielenkiintoisella vesijumpalla Rauhalahdessa. Vaikka vesijumppa kuulostaa vanhusten hommalta, jätä ennakkoluulot kotiin ja lähde ihmeessä testaamaan, kuinka miellyttävän toimintaympäristön vesi treenille tarjoaa! Perjantaina puistelin sisäfillarointiurani pölyt kintuista ja lähdin rohkeasti sisäpyöräilyn tehotunnille vuosien tauon jälkeen. Intervallien ja raskaiden mäkinousujen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla köllöttää sohvan nurkassa loppuillan 😉 Viikonloppuun mahtui vielä yksi villi kortti, Syke-aerobic. Tunnilla oli mahtavat energiat ja ihanat nostalgiset musiikit! Lopetin viikon leppoisalla metsäkävelyllä, joka oli sekä lihaksia palautteleva että mieltä rauhoittava sunnuntaitreeni.

Miltä sun SYKETTÄ-viikko näyttää? Entä mikä on ryhmäliikuntatunti, jota et ikinä jätä välistä?

Hyviä sykkeitä ja iloista mieltä kaikkien treeniviikkoon! 🙂

Dream Teamin Anna

Kommentoi