Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntaneuvonta


Tuntuuko sinusta, ettet liiku terveytesi ja hyvinvointisi kannalta riittävästi? Haluaisitko edistää omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi liikunnan avulla? Kaipaatko lisää liikettä arkeesi, mutta et tiedä, mistä ja miten aloittaa? Tarvitsetko ammattilaisen tukea matkallesi kohti aktiivisempaa arkea? Haaveiletko kuntosalitreenin aloittamisesta?

Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan liikuntaneuvontaan! Palvelu ei edellytä SYKETTÄ-tarraa.


Kenelle?

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille, jotka

Palvelu on maksuton. Liikuntaneuvontaan hakeutuvan tulee olla motivoitunut ja halukas muuttamaan liikuntakäyttäytymistään sekä olla valmis sitoutumaan liikuntaneuvontaprosessiin.


Mitä on liikuntaneuvonta? Sinä päätät, liikuntaneuvoja auttaa

Liikuntaneuvonta on sinun elämäntilanteeseesi sopivaa, helposti omaksuttavaa ja matalan kynnyksen maksutonta yksilöohjausta ja tukea, joka auttaa sinua löytämään oman mieluisan tapasi liikkua ja saamaan arkeen lisää aktiivisuutta. Sinä asetat tavoitteesi, liikuntaneuvoja auttaa ja on tukenasi.

Liikuntaneuvonta sisältää maksimissaan viisi ohjattua tapaamista liikuntaneuvojan kanssa, toiveesi mukaan kasvokkain tai etänä. Tapaamisten sisällöt suunnitellaan yhdessä ja ne toteutetaan tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Ensimmäisellä tapaamisella keskustellaan kokonaisvaltaisesti tilanteestasi, asetetaan haluamasi tavoitteet ja laaditaan suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Ennen viimeistä tapaamista liikuntaneuvonnassa on neljän viikon pituinen itsenäinen liikuntajakso.

Kuntosalikäynti

Kuntosaliharjoittelun aloittamisen tueksi voit varata maksuttoman tutustumiskäynnin salille tällä lomakkeella. Tutustumiskäynnillä käytte yhdessä SYKETTÄ-trainerin kanssa kuntosalilla tutustumassa perus kuntosaliharjoitteluun ja voit kysyä trainerilta vinkkejä treenaamiseen!


Liikuntaneuvoja Saija antaa neuvontaa jälleen elokuun alusta 2023 alkaen

WhatsAppissa tai tekstiviestillä: 044 7856832

Sähköpostilla: saija.pohjanvirta@edu.savonia.fi

Saija Pohjanvirta

Liikuntaneuvoja, fysioterapeutti (AMK)

Yhteystietojasi käytetään vain liikuntaneuvonnan toteuttamiseen. Yhteystietosi välitetään liikuntaneuvojalle. Ottamalla yhteyttä hyväksyt tietojen käytön ja välityksen. Tutustu SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan käyttäjärekisterin tietosuojaselosteeseen tarkemmin täällä: https://xn--sykett-gua.fi/kuopio/fi/yhteystiedot/tietosuojaseloste/