Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Appro 2023


SYKETTÄ Appro 2023 on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY), ja Savonia-amk:n opiskelijakunta SAVOTTAn järjestämä liikunnallinen tapahtuma kuopiolaisille korkeakouluopiskelijoille. SYKETTÄ Appro järjestetään Kuopiossa 4.–17.9.2023 osana korkeakoululiikunnan ilmaisia kokeiluviikkoja.

SYKETTÄ Appron perusajatuksena on kerätä liikuntasuorituksista appropassiin merkintöjä osallistumalla SYKETTÄ-liikuntatarjonnan lajeihin, joista jokainen suoritus on yhden merkinnän arvoinen. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmäärää vastaavan tutkintotason haalarimerkin. 2–3 merkintää oikeuttaa pronssiin, 4–6 hopeaan, 7–9 kultaan ja 10 merkintää oikeuttaa timanttiin. Jokainen passin palauttanut osallistuu palkintojen arvontaan!

SYKETTÄ Approon osallistuvilla on käytettävissä kaikki SYKETTÄ-liikuntapalveluiden ohjatut tunnit, ellei toisin mainita, sekä sellaiset palloiluvuorot, joissa on paikalla ohjaaja tai vastuuhenkilö. Kuopiossa on SYKETTÄ Approssa extratunteina erilaisia lajikokeiluja, jotka julkaistaan tällä sivulla ennen appron alkua. Extratunneille ilmoittaudutaan liikuntakalenterin kautta.

Kuntosalit ja vakiovuorot eivät ole osa SYKETTÄ Appron tarjontaa.

Passeja ja haalarimerkkejä on jaossa rajoitettu määrä kampuksittain, joten ole nopea!


Appron extratunnit

Eri tapahtumissa on erilainen ilmoittautumis- ja perumiskäytäntö. Luethan tuntikuvauksesta tarkkaan, milloin osallistumisen voi viimeistään perua!
Appron extratunnit ovat ilmaisia rekisteröityneille SYKETTÄ Kuopion liikkujille!Pole

Studio Tempo, Puijonkatu 27

Pole Center , Puusepänkatu 5 C 1

Cheer Stars ry, Oheisharjoittelukeskus, Siikaranta 9

Cheerleading on energinen joukkuelaji, jossa yhdistyvät tanssi, voimistelu sekä stuntit ja pyramidit. Laji nauttii sen monimuotoisuudesta ja toivottaa tervetulleeksi kaikki sukupuolesta, kehosta tai taitotasosta riippumatta. Laji on edullinen, koska välineitä urheiluun ei juuri tarvita. Cheerleadingiin ja hiphoppiin riittää sisäkengät ja cheertanssiin sukat tai tanssitossut. Pukeudu mukaviin liikuntavaatteisiin. Cheerleadingtreeneissä opetellaan stuntteja ja akrobatiaa. Hiphop on tiivis tunti, jossa opetellaan lyhyt koreografia. Cheertanssissa opetellaan tanssitekniikkaa ja lajille ominaista pom-tanssia.


Osallistumisohjeet

1. Rekisteröidy käyttäjäksi SYKETTÄ-verkkosivuilla ja nouda ilmainen appropassi Kuopion ISYY:n toimistolta tai Savonia-amk:lta Microkadun kampukselta Café SAVOTTAsta tai Bar&Cafe SAVOTTAsta. Passin voi noutaa 28.8.–12.9. välisenä aikana aukioloaikojen puitteissa. Passeja on rajoitettu määrä.

2. Ilmoittaudu tunnille etukäteen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

3. Ole ajoissa tunnilla! Ota mukaan liikuntasuoritukseen tarvittavat välineet. Voit tarkistaa lajikohtaiset välineet SYKETTÄ-kalenterista kyseisen tunnin lisätiedoista.

4. Muista ottaa appropassi mukaan ja näyttää se tunnin jälkeen ohjaajalle. Ohjaaja antaa osallistujalle suoritusmerkinnän passiin.

5. Jokainen liikuntasuoritus oikeuttaa yhteen merkintään. Samasta lajista voi saada korkeintaan kaksi merkintää.

6. Päivän aikana saa osallistua niin moneen lajiin kuin haluaa. Suoritusmerkintöjä voi kerätä 4.–17.9. välisen ajan.

7. Palauta appropassi ISYY:n kampustoimistolle, Yliopistonranta 3, Studentia-rakennus tai Savonia Amk:lle Cafe SAVOTTAan tai Bar&Cafe SAVOTTAan. Palauta passi SYKETTÄ Appron jälkeen, syyskuun loppuun mennessä palautuspisteen aukioloaikojen puitteissa.

8. Passin palauttaneet osallistuvat palkintojen arvontaan ja saavat suoritusmäärään vastaavan haalarimerkin seuraavasti:

2–3 merkintää = Puuskuttava Pronssi
4–6 merkintää = Huhkiva Hopea
7–9 merkintää = Kunnokas Kulta
10+ merkintää = Timmi Timantti

9. Arvonta suoritetaan lokakuun alussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Palkinnot

Kaikkien passin palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

1 – Lahjavoucher, Kalpan kotipeliin, arvo 35€
2 – Lahjavoucher, Kalpan kotipeliin, arvo 35€
3 – Lahjakortti, (niska-hartia 25min) Rela-hierojat, arvo 33€
4 – Lahjakortti, (niska-hartia 25min) Rela-hierojat, arvo 33€
5 – Lahjakortti, (niska-hartia 25min) Rela-hierojat, arvo 33€
6 – Lahjakortti, (niska-hartia 25min) Rela-hierojat, arvo 33€
7 – Lahjakortti, Luoto Kuopio, arvo 30€
8 – Lahjakortti, Luoto Kuopio, arvo 30€
9 – Lahjakortti, Luoto Kuopio, arvo 30€
10 – Lahjakortti, Luoto Kuopio, arvo 30€
11 – Finnkinon opiskelijaleffaliput (2 kpl)
12 – Finnkinon opiskelijaleffaliput (2 kpl)
13 – Finnkinon opiskelijaleffaliput (2 kpl)
14 – Finnkinon opiskelijaleffaliput (2 kpl)
15 – Finnkinon opiskelijaleffaliput (2 kpl)