Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tilat


SYKETTÄ-liikuntapalvelut hyödyntää korkeakoulujen liikuntatiloja Snellmanialla ja Studentialla. Lisäksi käytössä on yhteistyökumppaneiden liikuntatiloja: järjestämme palloiluvuoroja Kuopion kaupungn koulujen saleissa ja ryhmäliikuntaa monilla eri saleilla. Nämä tilat ovat käytössä vain SYKETTÄ-liikuntakalenterin mukaisten tuntien puitteissa, ei muuna aikana.

Kaiken tarvittavan tiedon löydät sen kunkin tilan omalta alasivulta.  Löydät helposti tilojen aukioloajat, salien varustuksen, mahdolliset avainkäytänteet ja yhteistyökumppaniemme tilat. Klikkaa yläpalkista Tilat-sivun kohdalta löytyviä alasivuja!

 

Liikuntatilat tällä hetkellä suljettu

Savonian ja UEFin koronaryhmät kokoontuivat viikolla 51 ja he linjasivat SYKETTÄ-palveluista keväälle 2021 alla olevalla tavalla.
Huomioitavaa on, että tilanne elää koko ajan ja mikäli loman jälkeen ollaan kiihtymis- tai leviämisvaiheessa, niin liikuntapalvelujen aloitusta siirretään vielä eteenpäin. 
Koronaryhmät linjaavat palveluista tarkemmin 11.1. alkavan viikon lopulla ja tiedotamme keväästä tarkemmin sen jälkeen.

Kevään palvelujen aloitusaikataulu

4.1. – 17.1.2021 Online-palvelut käytössä
18.1.2021 Liikuntatilat ja lähipalvelut avautuvat porrastetusti, tarkempi aikataulu ja porrastus tapahtuu tammikuussa korkeakoulujen koronaryhmien toimesta.


Aukioloajat kevät 2021

Studentia

Kuntosalin käyttöoikeus ma-pe klo 7.00 – 19.00
Liikuntasalin käyttöoikeus ma klo 8.00 – 19.00 ja ti -pe klo 7.00 – 19.00
Lauantai-sunnuntai: EI SYKETTÄ-liikkujien käytössä

Snellmania

Maanantai – Perjantai 7.00 – 19.00
Lauantai 10:00 – 14:00