Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tilat


SYKETTÄ-liikuntatilat


SYKETTÄ-liikuntapalvelut hyödyntää pääasiassa korkeakoulujen liikuntatiloja Opistotiellä, Snellmanialla ja Studentialla. Lisäksi käytössä on yhteistyökumppaneiden liikuntatiloja, jotka ovat käytössä vain SYKETTÄ-liikuntakalenterin mukaisten tuntien puitteissa, ei muun aikana. Etsitpä mitä tahansa tiloihin liittyvää tietoa, löydät sen kunkin tilan omalta alasivulta. Klikkaa yläpalkista Tilat-sivun kohdalta löytyviä alasivuja! Löydät helposti tilojen aukioloajat, salien varustuksen, avainkäytänteet ja yhteistyökumppaniemme tilat.


Joulun aukioloajatStudentia


Studentia -rakennus sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Savilahden kampusalueella (Yliopistonranta 3). Studentia tarjoaa ison liikuntasalin sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden. Pääset liikuntatiloihin Studentian pääovista, jotka sijaitsevat Savilahden rannan puoleisella seinämällä.

Aulassa sinut vastaanottaa virastomestari, jolle näytetään opiskelija- tai henkilöstökortti, jossa on voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.


AUKIOLOAJAT – SYKSY 2018


Maanantai 08:00 – 19:00
Tiistai – Perjantai 07:00 – 19:00
Kuntosali ma-pe 07:00 – 19:00
Lauantai – Sunnuntai: Ei SYKETTÄ-liikkujien käytössä


Snellmania


Snellmanian kuntosali sijaitsee Savilahdella, yliopistokampuksen Snellmania-rakennuksessa, osoitteessa Yliopistonranta 1. Lue täältä, miten kuntosalille löytää ja millainen välineistö salilla on.


AUKIOLOAJAT – SYKSY 2018


Maanantai – Perjantai 7 – 19
Lauantai 10 – 14


Opistotie


Opistotien liikuntatilat sijaitsevat Savonian Opistotien (Opistotie 2) kampuksen liikuntasiivessä, jossa on seuraavat liikuntatilat:

– Iso liikuntasali, joka on jaettavissa kolmeen lohkoon
– Kuntosali, ns. rautasali
– Terveysalan kuntosali.


AUKIOLOAJAT – SYKSY 2018


Maanantai – Perjantai 7:00 – 21:00
Lauantai – Sunnuntai 9:00 – 21:00

– Sisälle vain elektronisella kulkuavaimella
– Opistotien liikuntatilojen käyttöoikeus on 21:00 saakka, tilasta on poistuttava 21:30 mennessä