Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

SYKETTÄ ABC


A) Rekisteröidy käyttäjäksi

SYKETTÄ-palvelujen käyttö aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa (Android ja iOS). Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen. Opiskelijat käyttävät @student.uef.fi- tai @edu.karelia.fi-päätettä. Henkilökunta käyttää @uef.fi- tai @karelia.fi-päätettä. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan SYKETTÄ-palveluun.

HUOM! Liikuntatarraa ei voida myydä ennen kuin olet käynyt rekisteröitynyt käyttäjäksi!

B) Osta liikuntatarra

Voit ostaa liikuntatarran nettisivujen verkkokaupasta, mobiilisovelluksen kautta tai Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn toimistoilta. Joensuun kampuksen käyttäjät maksavat maksun Joensuuhun.

HUOM! Mikäli olet yliopiston henkilökuntaa ja maksat tarran verkossa sekä haluat kulkuoikeuden Auroran kuntosalille, ilmoitathan maksustasi joko meille (liikuntasuunnittelija@isyy.fi) tai toimitilapalveluille (kjell.grinden@uef.fi), niin tiedämme avata sinulle kulkuoikeuden. 

Liikuntatarrana toimivat:

– Mobiilisovelluksen mobiilitarra ja/tai
– Opiskelijakorttiin, henkilöstökorttiin tai erilliseen blankko-korttiin liimattava liikuntatarra

Lataamalla mobiilisovelluksen, voit ostaa liikuntatarran ja saat käyttöösi sovelluksessa olevan mobiilitarran. Sovelluksen avulla voit aloittaa SYKETTÄ-palvelujen käytön heti, ilman käyntiä kampustoimistolla. Voit käyttää mobiilitarraa korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla.

Korttiin liimattavan liikuntatarran saat kampustoimistoilta. Tarvitset mukaasi voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Voit maksaa liikuntatarran joko ennakkoon verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa tai paikan päällä. Mikäli sinulla ei ole opiskelija- tai henkilöstökorttia, saat erillisen blankko-kortin, johon liikuntatarra liimataan.

Voimassaoleva tarra on ehdoton edellytys palveluiden käytölle. Muista pitää liikuntatarra mukanasi käyttäessäsi palveluita! Valmistaudu myös tarvittaessa näyttämään liikuntatarra sitä pyydettäessä. Mobiilitarran käyttäjien tulee pyydettäessä todistaa tarran lisäksi henkilöllisyytensä (esim. kuvallinen opiskelijakortti tai muu henkilöllisyystodistus).

C) Ilmoittaudu tunneille

Kaikille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille, ohjatuille ja avoimille laji- ja palloiluvuoroille, vapaille vuoroille sekä perhevuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta joko nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa. Ilmoittautuminen alkaa aina 7 päivää ennen tunnin alkamisaikaa, jolloin tunnin kuvauksen alapuolella oleva ”Ilmoittaudu” -painike aktivoituu. Ilmoittautuminen päättyy 30 minuuttia ennen tunnin/vuoron alkua. Ilmoittaudu vain yhdelle samaan aikaan pidettävälle tunnille/vuorolle. Päällekkäiset varaukset käsitellään peruuttamattomina varauksina.

Liikuntakurssien ja lajikokeilujen ilmoittautuminen aukeaa yleensä 14 vrk aiemmin tapahtumasta riippuen. Kuntosalivuoroille sekä opiskelija- ja henkilöstöryhmien vakiovuoroille ei tarvitse ilmoittautua erikseen liikuntakalenterin kautta.

Näet tulossa olevat ilmoittautumisesi nettisivujen ylälaidasta “Omat ilmoittautumiset” tai mobiilisovelluksen “Oma kalenteri” -osiosta. Liikuntatuntien osallistujamäärä on rajattu, joten etenkin suositut tunnit saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti.

Mikäli huomaat, ettet pääse tunnille, muista peruuttaa ilmoittautumisesi liikuntakalenterin kautta. Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Näin annat paikkasi jollekin toiselle tunnille haluavalle. Ilmoittautuminen ennen klo 10 alkaville aamutunneille tulee perua viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamattomien ilmoittautumisten ja varausten suhteen on voimassa käyttöehtojen mukainen sanktiokäytäntö.

Liikkuminen tapahtuu omalla ajalla ja omalla vastuulla eikä SYKETTÄ-käyttäjiä ole vakuutettu korkeakoulujen puolesta.