Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

SYKETTÄ Appro 2018


Mikä on SYKETTÄ Appro?

SYKETTÄ Appro on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY), Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTAn yhdessä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden kanssa järjestämä liikunta-appro Joensuun ja Kuopion korkeakouluopiskelijoille. SYKETTÄ Appro järjestetään syyskuussa viikoilla 36-37 (3.–16.9.) osana korkeakoululiikunnan ilmaisia kokeiluviikkoja.

SYKETTÄ Appron perusajatuksena on kerätä liikuntasuorituksista appropassiin merkintöjä osallistumalla SYKETTÄ-liikuntatarjonnan lajeihin, joista jokainen suoritus on yhden merkinnän arvoinen. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmäärää vastaavan tutkintotason haalarimerkin. 2-3 merkintää oikeuttaa pronssiin, 4-6 hopeaan, 7-9 kultaan ja vähintään 10 merkintää oikeuttaa timanttiin. Jokainen passin palauttanut osallistuu arvontaan, jossa on palkintoina mm. sykemittari.

SYKETTÄ Approon osallistuvilla on käytettävissä kaikki SYKETTÄ-liikuntapalvelun ohjatut tunnit ellei toisin mainita sekä sellaiset palloiluvuorot, joissa on paikalla ohjaaja/vastuuhenkilö.

Passeja ja haalarimerkkejä on jaossa rajoitettu määrä kampuksittain, joten ole nopea!

Osallistumisohjeet

1. Rekisteröidy käyttäjäksi SYKETTÄ-verkkosivuilla ja nouda ilmainen appropassi joko ISYY:n tai POKA:n toimistolta. Passeja jaetaan kampustoimistoilla 27.8.-14.9. välisenä aikana aukioloaikojen puitteissa.

2. Ilmoittaudu tunnille etukäteen verkkosivujen kautta.

3. Ole ajoissa tunnilla! Ota mukaan liikuntasuoritukseen tarvittavat välineet. Voit tarkastaa lajikohtaiset välineet SYKETTÄ-kalenterista ko. tunnin lisätiedoista.

4. Muista ottaa appropassi mukaan ja näyttää se tunnin jälkeen ohjaajalle. Ohjaaja antaa osallistujalle suoritusmerkinnän passiin.

5. Jokainen liikuntasuoritus oikeuttaa yhteen merkintään. Samasta lajista voi saada korkeintaan kaksi merkintää.

6. Päivän aikana saa osallistua niin moneen lajiin kuin haluaa. Suoritusmerkintöjä voi kerätä 3.-16.9. välisen ajan.

7. Palauta appropassi kampustoimistolle SYKETTÄ Appron jälkeisellä viikolla pe 21.9. klo 13 mennessä.

8. Passin palauttaneet osallistuvat palkintojen arvontaan ja saavat suoritusmäärään vastaavan haalarimerkin seuraavasti:

2-3 merkintää = Puuskuttava Pronssi
4-6 merkintää = Huhkiva Hopea
7-9 merkintää = Kunnokas Kulta
10+ merkintää = Timmi Timantti

9. Arvonta suoritetaan syyskuun loppuun mennessä ja voittajat julkaistaan lokakuun ensimmäisellä viikolla (vko 40).