Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Opiskelija- ja henkilökuntaryhmien vakiovuorohaku lukuvuodelle 2020-2021

Kirjoitettu: 14.4.2020 13:03


Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelija- ja henkilökuntaryhmät voivat hakea itselleen vakiovuoroa SYKETTÄ-liikuntapalveluista lukuvuodelle 2020-2021. Vuorot alkavat pääsääntöisesti syyskuun alussa ja päättyvät toukokuun lopussa. Kaikilla vuorojen käyttäjillä (mukaanlukien vastuuhenkilöt) tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra. Vain yksi hakemus / hakijataho.

Kaikki myönnettävät vakiovuorot ovat pituudeltaan 55 minuutin mittaisia (esim. klo 18-18.55). Näin pystymme antamaan vakiovuoroja mahdollisimman monille hakijoille. Suosittelemme, että pienet ryhmät/ainejärjestöt (keskimäärin alle 10 kävijää per vuoro) hakevat vuoroa yhdessä toisen ryhmän/ainejärjestön kanssa. Samat henkilöt eivät voi toimia vastuuhenkilönä useammalla vakiovuorolla.

Vuorolla tulee olla 1-2 vastuuhenkilöä. Vastuuhenkilö sitoutuu tarkistamaan vuorolla, että osallistujilla on voimassaoleva palloilu- tai ryhmäliikuntatarra, huolehtimaan vuoron yleisestä järjestyksestä sekä raportoimaan kävijämääriä. Vastuuhenkilö on edellytys vuoron myöntämiselle.

Hakulomake

Hakuaika päättyy 15.5.2020 klo 12.00.

Kaikki vuoroja hakeneet kutsutaan erikseen vuorojenjakotilaisuuteen, joka pidetään elokuussa. Tilaisuuden tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Kaikille hakijoille tiedotetaan toteutuneista vuoroista jakotilaisuuden jälkeen.