Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Joensuu Areena


Sijainti


Joensuu Areena sijaitsee osoitteessa Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu. Liikuntatiloihin kulku tapahtuu sisääntuloaulan oikealla puolella olevan pitkän käytävän päässä olevan alikulkutunnelin kautta. Käytävällä sijaitsevat myös miesten ja naisten pukuhuoneet.

Joensuu Areenalla pääsee treenaamaan vain ovikoodilla, joka laitetaan pukuhuoneille johtavan käytävän ovessa olevaan lukijaan. Koodit löytyvät liikuntakalenterin tapahtumakuvauksista.

Kuntosalin koodia voi pyytää oheisen lomakkeen kautta. Koodeja lähetetään vähintään kerran viikossa. Lähetämme koodin ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt SYKETTÄ-käyttäjäksi. Kuntosalin koodi vaihtuu lukukausittain, joten uusi koodi tulee hakea aina uuden lukukauden alussa.

Hakulomake


Perustiedot tilasta

Joensuu Areena on Joensuun kaupungin omistama monitoimihalli. Kenttätila jakautuu yleisurheilualueisiin ja palloilukenttiin. Mondo-pinnotteisten juoksuratojen sisäpuolelle jäävä alue on Pulastic–joustomattoa. Vuodenaikojen, harjoituskausien sekä erilaisten tapahtumien mukaan kenttätilaan asennetaan siirrettävä parkettikenttä tai tekonurmea.


Liikuntakäyttö

SYKETTÄ-käyttäjät saavat käyttää Joensuu Areenan tiloja (poislukien kiipeilyseinä) silloin, kun niissä ei ole muita varattuja vuoroja. Ajantasaisen varaustilanteen löydät Tilava Joensuu -varauskalenterista. Liikuntatiloissa noudatetaan Joensuun kaupungin liikuntatilojen käyttösääntöjä.


Aukioloajat

Joensuu Areenan ajantasaiset aukioloajat löydät täältä. Huomaathan, että kuntosalia ei voi käyttää varattujen vuorojen aikaan.