Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tikkarinne


Tikkarinteen tilat

Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampuksen osoite on Tikkarinne 9, 80200 Joensuu. Tikkarinne-kampukselta löytyy kaksi ryhmäliikuntatilaa ja kuntosali. Kaikki tilat sijaitsevat E-talossa. E-talon pääovi on avoinna opiskelupäivinä maanantaisin klo 7.00-18.00 sekä tiistaista perjantaihin klo 7.00-17.00. Muina aikoina sisään pääsee kulkutunnisteella (katso lunastusohjeet alempaa).

Tikkarinteen peilisali E161

Tikkarinteen peilisali (E161) sijaitsee Tikkarinne-kampuksen E-talon kellarikerroksessa (1. kerros). Peilisaliin pääsee, kun kävelee pääovesta sisään, suoraan käytävän päähän ja liukuoven jälkeen laskeutuu kerroksen alaspäin. Sen jälkeen vasemmalle lasiovesta sisään ja sali löytyy käytävän päästä. Tilassa ei ole pukuhuoneita. Pukuhuoneet E003 ja E019 löytyvät 0-kerroksesta, tiloissa ei ole suihkuja.

Perustiedot tilasta

Tikkarinteen peilisali on myös Karelia-ammattikorkeakoulun fysioterapeutti-opiskelijoiden käyttämä opetussali. Sali soveltuu pienten ryhmäliikuntatuntien pitämiseen. Salista löytyy yhdeltä seinältä kiinteät peilit ja kiinteä äänentoisto. Peilisalista löytyy liikuntavälineistöä ryhmäliikuntatunneille: keppejä, voimatankoja, putkirullia, kuminauhoja, fysio- ja bosupalloja, step-lautoja, jumppamattoja sekä muutamia kahvakuulia ja käsipainoja. Salista löytyy myös kolme balettitankoa.

Muistettavaa:

– Tikkarinteen ulko-ovet ovat iltaisin lukossa, mutta ryhmäliikuntatuntien ohjaajat tulevat avaamaan ovet 5 minuuttia ennen tuntien alkua, joten paikalla tulee olla ajoissa
– Vapaille vuoroille kuljetaan kulkutunnisteella, jonka voi lunastaa ISYYn toimistolta tai POKAn Tikkarinteen toimistolta 20 euron panttia vastaan
– Tikkarinteeltä pitää poistua illalla viimeistään klo 21
– Sali on opetuskäytössä, joten kaikenlaiset pallopelit salissa ovat kiellettyjä
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät peilisalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot

Tikkarinteen pieni liikuntasali E326

Tikkarinteen pieni liikuntasali (E326) sijaitsee Tikkarinne-kampuksen E-talon yläkerrassa (3. kerros). Liikuntasaliin pääsee, kun kävelee pääovesta sisään, suoraan käytävän päähän ja liukuoven jälkeen nousee kerroksen ylöspäin. Sen jälkeen oikealle lasiovesta sisään ja sali löytyy käytävän päästä. Tilassa ei ole pukuhuoneita. Pukuhuoneet E003 ja E019 löytyvät 0-kerroksesta, tiloissa ei ole suihkuja.

Perustiedot tilasta

Tikkarinteen pieni liikuntasali on Karelia-ammattikorkeakoulun luovan toiminnan tila. Sali soveltuu erityisesti kehonhuoltotuntien pitämiseen. Salissa on kiinteä äänentoisto, mutta ei peilejä eikä liikuntavälineistöä. Liikuntasalista löytyy paksummat jumppamatot.

Muistettavaa:

– Tikkarinteen ulko-ovet ovat iltaisin lukossa, mutta ryhmäliikuntatuntien ohjaajat tulevat avaamaan ovet 5 minuuttia ennen tuntien alkua, joten paikalla tulee olla ajoissa
– Tikkarinteeltä pitää poistua illalla viimeistään klo 21
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät liikuntasalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot.