Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tapahtumat


Mitä tapahtumia SYKETTÄ järjestää?

Normaalin liikuntatarjonnan lisäksi lukuvuoden aikana järjestetään myös tapahtumia. Lukuvuoden käynnistää syksyisin ilmaiset kokeluviikot, joiden aikana käyttäjät voivat kokeilla palveluita veloituksetta. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana järjestetään myös SYKETTÄ Appro, jossa on ideana tehdä hauskalla tavalla tutuksi liikuntapalveluita. Approon osallistujat keräävät passiin liikuntasuorituksia, joiden perusteella he saavat suorituksia vastaavan haalarimerkin. Kaikkien appropassin palauttaneiden kesken arvotaan myös liikunta-aiheisia palkintoja.

Liikuntailtapäivä järjestetään kaksi kertaa lukuvuoden aikana, lokakuussa ja helmikuussa. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen korkeakoulujen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivän tavoitteena on tarjota koko korkeakouluyhteisölle irtiotto arjen kiireiden keskellä. Iltapäivän aikana kaupungissa on tarjolla paljon liikuntamahdollisuuksia ja erikoistarjouksia osallistujille.

Säbäliiga on syksystä kevääseen järjestettävä opiskelijoiden välinen liiga, jossa joukkueet kisaavat Joensuun korkeakoulujen salibandymestaruudesta. Runkosarjan ja pudotuspelien jälkeen liiga huipentuu huhtikuussa järjestettävään finaalitapahtumaan. Säbäliigan pelipaikkana toimii Joensuu Areena.

Opintotukikoris on vuosittainen kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu avoin katukoripalloturnaus. Katukorissäännöillä 3 vastaan 3 yhteen koriin pelattava turnaus järjestetään kahdessa rento- ja kilpasarjassa.

SYKETTÄ on perinteisesti osallistunut myös Kilometrikisaan, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa.